Pellanet

Ρωσία: Οι ανεμβολίαστοι θα έχουν περιορισμένες επιλογές για εργασία- προνόμια για τους εμβολιασμένους

Το Κρεμλίνο είπε σήμερα ότι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού ή δεν έχουν ανοσία δεν θα μπορούν να απασχοληθούν σε όλους τους χώρους εργασίας στη Ρωσία και ότι σε βάρος τους μπορεί να γίνουν διακρίσεις.

«Η πραγματικότητα είναι ότι τέτοιου είδους διακρίσεις θα υπάρξουν αναπόφευκτα. Οι άνθρωποι χωρίς εμβολιασμό ή ανοσία δεν θα μπορούν να εργαστούν παντού. Δεν είναι δυνατόν. Αυτό θα αποτελέσει απειλή σε αυτούς που είναι γύρω τους», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε χθες ότι η κατάσταση με τον κορωνοϊό σε κάποιες περιοχές της Ρωσίας επιδεινώνεται καθώς οι αρχές αρχίζουν να προωθούν την ιδέα τακτικών εμβολιασμών προκειμένου να προσπαθήσουν να ανακόψουν την αύξηση νέων κρουσμάτων.

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα 546 θανάτους που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, ο μεγαλύτερος επιβεβαιωμένος αριθμός θανάτων σε μία ημέρα από τον Φεβρουάριο, και 16.715 νέα κρούσματα COVID-19 τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς συνεχίζεται η δραματική αύξηση, την οποία οι αρχές αποδίδουν στο νέο παραλλαγμένο στέλεχος Δέλτα.

Οι αρχές προσπαθούν να πείσουν αλλά και να υποχρεώσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν, προσφέροντας σε αυτούς που ανοσοποιούνται την ευκαιρία να κερδίσουν νέα αυτοκίνητα και διαμερίσματα, ενώ προειδοποιούν αυτούς που αρνούνται ότι κινδυνεύουν με απώλεια εσόδων και απόλυση. Το Κρεμλίνο απέδωσε την Παρασκευή την αύξηση των κρουσμάτων στην απροθυμία των πολιτών να εμβολιαστούν και στον «μηδενισμό». Η Ρωσία έχει εγκρίνει τέσσερα εγχώριας παρασκευής εμβόλια και έχει πουλήσει το βασικό της σκεύασμα, το Sputnik V, σε πολλές ξένες χώρες.
Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:54 - Δ.Α.Ο.Ε.: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πιερίας και Χαλκιδικής

14:46 - ΄΄Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ΄΄

14:43 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ (ΣΥΝΑΞΙΣ) ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ Ι. ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

14:41 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Β’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ»

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους