Pellanet

Στις 13 Ιουνίου η ποινή στον Πιστόριους

Η νοτιοαφρικανική δικαιοσύνη αποφάσισε να μεταθέσει για τις13-17 Ιουνίου τη διαδικασία προσδιορισμού της ποινής που θα επιβληθεί στον Οσκαρ Πιστόριους, ο οποίος κρίθηκε τον Δεκέμβριο ένοχος για φόνο της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ και βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

«Η υπόθεση μετατίθεται στις 13 Ιουνίου. Οι συνεδριάσεις θα διεξαχθούν έως τις 17 Ιουνίου», ανακοίνωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου της Πρετόρια, κατά το πέρας της σημερινής σύντομης συνεδρίασης που έγινε παρουσία του Οσκαρ Πιστόριους, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με το δίκαιο της Νότιας Αφρικής, η δικαιοσύνη ανακοινώνει πρώτα την ετυμηγορία της και στη συνέχεια προσδιορίζει την ποινή που επιβάλλεται στον καταδικασθέντα.

Δημοσιεύτηκε στις 18 Απριλίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».