Pellanet

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη με τον Πρέσβη του Κράτους του Κατάρ

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη του Κράτους του Κατάρ, κ. Ali Khalfan Al-Mansouri.

Ο κ. Ν. Κακλαμάνης επεσήμανε τους δεσμούς φιλίας που συνδέουν τα δύο κράτη και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι κοινοβουλευτικές σχέσεις των δύο χωρών θα ενδυναμωθούν στο προσεχές μέλλον, ιδίως μέσω των Ομάδων Φιλίας.

Τόνισε, επίσης, ότι οι τρέχουσες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή αναδεικνύουν το Κράτος του Κατάρ ως πυλώνα σταθερότητας και συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή.

Από την πλευρά του ο Πρέσβης του Κράτους του Κατάρ, αφού ευχήθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής για τα νέα του καθήκοντα, επεσήμανε την πρόοδο που έχει σημειωθεί στις διμερείς μας σχέσεις, τονίζοντας τις επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2024. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα πετυχημένη επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη στην Ντόχα αλλά και στην ανταποδοτική επίσκεψη του Εμίρη του Κατάρ στην Αθήνα.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρέστησαν, επίσης, ο Πληρεξούσιος

Υπουργός κ. Salman Al-Neama και ο Διπλωματικός Σύμβουλος του Προέδρου, Πρέσβης, κ. Κωνσταντίνος Οικονομίδης.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου, 2025


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

09:26 - Βουλγαρία: Εγκρίθηκε η ίδρυση κρατικών καταστημάτων που θα πωλούν τοπικά προϊόντα με κέρδος έως 10%

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”