Pellanet

Βιασμός βρέφους στην Κύπρο: Συγκλονισμένοι οι γιατροί – Συνελήφθη ο πατέρας

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι κοριτσάκι πέντε μηνών έπεσε θύμα βιασμού στην Κύπρο, ενώ η αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Την καταγγελία που οδήγησε στην έναρξη της έρευνας έκανε η μητέρα του βρέφους και ως ύποπτος συνελήφθη ο πατέρας του κοριτσιού, με το δικαστήριο να διατάζει την πενθήμερη κράτησή του.

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία προέβη σε εξέταση του βρέφους, μετά από τις υποδείξεις της γυναικολόγου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, και κατόπιν της καταγγελίας από τη μητέρα, επιβεβαίωσε ότι το βρέφος υπέστη ρήξη παρθενικού υμένα.

Μιλώντας στο ΡΙΚ ο βοηθός διευθυντής παιδοχειρουργικής μονάδας στο Μακάριο Νοσοκομείο Ευθύμιος Τσιβιτανίδης είπε ότι το βρέφος διαπιστώθηκε ύστερα από εξετάσεις από παιδοχειρουργό και γυναικολόγο πως έπεσε θύμα βιασμού. Πρόσθεσε ότι στα 32 χρόνια της καριέρας του ως παιδοχειρουργός, «δεν έχει βρεθεί αντιμέτωπος με ένα τόσο συγκλονιστικό και αποτρόπαιο περιστατικό».

Ο κ. Τσιβιτανίδης δήλωσε επίσης ότι το πεντάμηνο κοριτσάκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική κλινική του Μακαρείου Νοσοκομείου.

 

Πηγή: tanea.gr

Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27