Pellanet

Εκανε μήνυση στα Starbucks γιατί βάζουν πολύ… πάγο! Ζητά 5 εκατ.$

Εναν απίστευτο λόγο βρήκε μια γυναίκα στις ΗΠΑ προκειμένου να μηνύσει την γνωστή αλυσίδα ροφημάτων Starbucks.

Η αμερικανίδα Στέισι Πίνκους απο το Ιλινόις, κατέθεσε αγωγή και ζητά πέντε εκατ. δολάρια από την πολυεθνκή. Οπως υποστηρίζει στην αγωγή της η εταιρεία βάζει πολύ... πάγο στα ροφήματά της, με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να έχουν λιγότερη ποσότητα στα ποτήρια της και κάνει λόγο για παραπλανητική διαφήμιση από πλευράς της εταιρείας, καθώς στο διαφημιστικό, όπως χαρακτηριστεί υποστηρίζει, δεν περιλαμβάνονται ποτήρια γεμάτα με πάγο.

Η Αμερικανίδα λέει στην αγωγή της, ότι οι πελάτες έχουν οικονομικές απώλειες, οι οποίες πρέπει να αποκατασταθούν από την εταιρεία.
Σε ανακοίνωσή τους τα Starbucks, δήλωσαν ότι «οι πελάτες μας αντιλαμβάνονται ότι ο πάγος αποτελεί βασικό συστατικό των παγωμένων ποτών μας».

Δημοσιεύτηκε στις 2 Μαΐου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

09:26 - Βουλγαρία: Εγκρίθηκε η ίδρυση κρατικών καταστημάτων που θα πωλούν τοπικά προϊόντα με κέρδος έως 10%

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”