Pellanet

Αλεξιάδης: Δεν θα δοθεί παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Δεν θα δοθεί παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, όπως έγινε το 2015, οπότε και παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής έως τον Οκτώβριο, υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Κεφαλίδου.

Ο κ. Αλεξιάδης κάλεσε τους πολίτες να σπεύσουν να υποβάλουν τις δηλώσεις τους, ενώ εκτίμησε ότι ο ρυθμός υποβολής των δηλώσεων είναι ικανοποιητικός. Όπως τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, έως σήμερα έχει υποβληθεί το 43% των δηλώσεων, ενώ από 20.000 έως 30.000 που υποβάλλονταν ημερησίως, πριν λίγο καιρό, έχουμε φθάσει στις 110.000 δηλώσεις ημερησίως.

Η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων λήγει στο τέλος του μηνός και αμέσως μετά, όπως ανέφερε ο κ. Αλεξιάδης, θα ξεκινήσει η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουνίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:58 - 28 Φεβρουαρίου 2026 – «Δεν έχω οξυγόνο» …ακόμη

16:29 - Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Πέλλα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν ημεδαπό άνδρα

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ