Pellanet

Για 40.000 σπίτια τα χρήματα από το Εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και ερωτηθείς για το φιάσκο που επικράτησε με αποτέλεσμα να «πέσει» η πλατφόρμα από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της, ο κ.Σταθάκης υποστήριξε ότι το σύστημα είχε προετοιμαστεί να δεχτεί 17.000 αιτήσεις και έγιναν 1,5 εκατομμύρια χτυπήματα μέσα σε δυο ώρες.

«Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καταρρεύσει η πλατφόρμα» είπε ο κ.Σταθάκης, τονίζοντας ότι κατόπιν αυτής της εξέλιξης και της ταλαιπωρίας που υπήρξε, αποφασίστηκε η διαδικασία να γίνει εκ του ασφαλούς και οι αιτήσεις να γίνονται ανά εβδομάδα.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ» έχει χρήματα για 40.000 νοικοκυριά, είναι πλήρως ηλεκτρονικό και δεν παρεμβαίνει κανείς, ενώ τόνισε ότι από το προηγούμενο πρόγραμμα υπάρχουν 35.000 εκκρεμότητες.

Όπως είπε η κυβέρνηση κάλυψε τις 20.000 εκκρεμότητες με χρήματα που εξοικονόμησε από άλλες πηγές και πρόσθεσε πως σε αυτό το πρόγραμμα εφόσον καλυφθούν οι 40.000 θα γίνει προσπάθεια να βρεθούν άλλοι πόροι προκειμένου να καλυφθούν παραπάνω αιτήσεις.

Πηγη:dikaiologitika.gr

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:31 - 1η θέση σε διαγωνισμό της YMEF κατέκτησε μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου Πέλλας

12:33 - Για Απόκριες και Κούλουμα η πυξίδα δείχνει και φέτος Σκύδρα

11:22 - ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

12:35 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ

19:44 - Απάτη: Στην Πέλλα οι νεκροί ποτίζουν χωράφια!

19:42 - Στη δεξίωση για το νέο έτος του Επιμελητηρίου Πέλλας ο Λάκης Βασιλειάδης

19:39 - Εδεσσαϊκό Καρναβάλι-Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025 – Επίσημη Έναρξη Καρναβαλιού –

19:36 - Ισχυρό μήνυμα στήριξης του Έβρου και συνολικά της Θράκης από τον ΥπΑΑΤ, Κώστα Τσιάρα – Τα μέτρα που ανακοίνωσε σε σύσκεψη με παραγωγούς στην Αλεξανδρούπολη

19:35 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Ημαθία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

19:33 - Στην ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης