Pellanet

“Αυτοί που φοβούνται να μιλήσουν για την οικονομία των καρτέλ και των ολίγων, πως θα μιλήσουν για το ΠΑΣΟΚ;’’

"Το οικογενειακό εισόδημα φτάνει μόνο για τις 15 από τις 30 ημέρες του μήνα.

Η Ελλάδα έχει τις μια από τις ακριβότερες τιμές σε όλη την Ευρώπη στη χονδρική αγορά ρεύματος και κάνει πρωταθλητισμό στον πληθωρισμό στις τιμές των τροφίμων.

Το 90% των ελληνικών επιχειρήσεων είναι αποκλεισμένο από το τραπεζικό σύστημα.

Τα funds είναι ανεξέλεγκτα, αγόρασαν τα δάνεια από τις τράπεζες στο 15% της αξίας τους, δεν απαντούν στους δανειολήπτες που κάνουν προτάσεις εξόφλησης, απαιτούν ολόκληρο το ποσό.

Οι Έλληνες φωτοχοποιούνται, η Ελλάδα είναι η δεύτερη πιο φτωχή χώρα στην Ε.Ε" επισήμανε μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών  στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου ο  κ.Μιχάλης Κατρίνης.

Όπως είπε "Δημιουργείται μια Ελλάδα για λίγους, μια Ελληνική Οικονομία χωρίς ελληνικές επιχειρήσεις''

Ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε επίσης :

"Αν το ΠΑΣΟΚ σιωπά και δεν αντιδρά μπροστά στην οικονομία των καρτέλ που λεηλατεί τη χώρα και το εισόδημα των πολιτών, πως μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών; Αν αποδεχθούμε αυτές τις λογικές, τότε δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ. Τότε δεν θα διαφέρουμε σε τίποτα από τη Νέα Δημοκρατία.

Προδίδουμε την ιστορία μας.

Είμαι υποψήφιος γιατί ούτε σιωπώ ούτε συμβιβάζομαι με αυτές τις λογικές. Είμαι απέναντι σε αυτές τις λογικές.

Θέλω να είμαι η επιλογή της Ρήξης και της Ελπίδας. Θέλω να είμαι η επιλογή των δημοκρατικών πολιτών και όχι των εξωθεσμικών κέντρων και της διαπλοκής.''

Ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι οι εκλογές της επόμενης Κυριακής για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έχουν καθοριστική σημασία.

Θα καθορίσουν το στίγμα και την πολιτική φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ που πρέπει να ξαναγίνει δύναμη αλλαγής και ανατροπής.

"Η χώρα δεν είναι ιδιοκτησία των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, του κ.Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.

Η ψήφος των δημοκρατικών πολιτών την άλλη Κυριακή πρέπει να είναι ένα  μήνυμα ανατροπής των σχεδίων όλων όσων επιχειρούν να χειραγωγήσουν τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, να ελέγξουν το ΠΑΣΟΚ.''

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:22 - Αρχιεπίσκοπος Σιναίου Δαμιανός προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων για το ζήτημα της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά: «Εξόχως σημαντική και καίριοι οι παράμετροι στην επιστολή προς τον ομόλογο σας της Αιγύπτου για να εξασφαλιστεί η θετική προς ημάς έκβαση της υπόθεσης»

11:15 - Συνάντηση Σταμενίτη – Δήμα: Στο επίκεντρο το έργο κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκη – Έδεσσα

11:13 - Προώθηση πρόσκλησης της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Λεπτοκαρυάς και της Πρωτοβουλίας Γυναικών Ανατολικού Ολύμπου

11:10 - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

11:07 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας για τις περιπτώσεις των ακινήτων σε «Φιλιππάκου» (Συνοικία Νέας Τραπεζούντας), «Καψάλη»: «Ηθικό να εξαιρεθούν τα ακίνητα αυτά από την καταβολή τιμήματος εξαγοράς»

10:18 - Σάκης Αρναούτογλου από Λισαβόνα: Η Ευρώπη του αύριο χτίζεται με κοινωνική συνοχή, αξιοπρεπή στέγαση για όλους και φωνή στους Νέους.

10:15 - Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρέσβυ του Βασιλείου της Ισπανίας

09:02 - Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ

07:11 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή 13 Ιουνίου στο Λιτόχωρο

10:40 - ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ