Pellanet

Φώφη Γεννηματά: Ζήτησε συζήτηση πολιτικών αρχηγών για τις πυρκαγιές

Η Φώφη Γεννηματά ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής να γίνει συζήτηση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή με θέμα τις φωτιές των τελευταίων ημερών.

Το πρωί της Τρίτης η Φώφη Γεννηματά πήρε θέση για την οικολογική καταστροφή που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. Μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ζήτησε την παραίτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Νίκου Χαρδαλιά.

Λίγες ώρες αργότερα η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Κώστα Τασούλα και ζήτησε να γίνει προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση μεταξύ των πολίτικών αρχηγών στη Βουλή αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Το θέμα της συζήτησης θα είναι οι καταστροφικές εξελίξεις με τις πυρκαγιές, το πρόγραμμα αποκατάστασης της οικονομικής και κοινωνικής ζωής των περιοχών που επλήγησαν και τις αναγκαίες αλλαγές στο σύστημα πρόληψης πολιτικής προστασίας.

Πηγή:iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

15:02 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

14:32 - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕΝΟΙΚΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ! ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 3 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

14:29 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

14:25 - 1η ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΡΑΛΑΖΟ

14:21 - ΟΥΤΕ “ΠΡΑΣΙΝΟ”, ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Φ/Β ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΑ ΜΠΑΛΑΙΪΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ.

14:27 - Ανακοίνωση Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας

14:22 - Ο Προέδρος της Βουλής σε εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

14:19 - Στην Κρύα Βρύση με παραγωγούς ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης

14:16 - Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

14:14 - Υλοποίηση Δράσεων Παράκτιων και Υποβρύχιων Καθαρισμών στη Χαλκιδική από την Περιβαλλοντική Οργάνωση ISEA