Pellanet

Γεννηματά: Όλοι οι υποψήφιοι αντιπρόσωποι για το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα είναι σύνεδροι

Δεν θα διεξαχθούν την Κυριακή οι εσωκομματικέςα εκλογές για την ανάδειξη του 50% των συνέδρων για το ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Πριν από λίγη ώρα η επικεφαλής του, Φώφη Γεννηματά, ανακοίνωσε ότι όλοι όσοι ήταν υποψήφιοι, θα είναι σύνεδροι καθώς διαπιστώθηκε ότι ο συνολικός αριθμός των υποψήφιων συνέδρων αντιστοιχεί πλέον απολύτως αναλογικά στην μεγάλη αύξηση των μελών (υπολογίζεται ότι ανέρχονται σε 2.700).

Η κ. Γεννηματά πριν καταλήξει στην απόφασή της συνεννοήθηκε με τα υπόλοιπα μέλη του πολιτικού Συμβουλίου, το οποίο πρόκειται να συνεδριάσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά αναφέρει: «Ο κόσμος αγκάλιασε το σύγχρονο εγχείρημα. Σε όλη την Ελλάδα το μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία της παράταξής μας εκφράστηκε με την εγγραφή 35.000 νέων μελών στο Κίνημα Αλλαγής, παράλληλα με την μεγάλη προσέλευση στις επιτροπές επεξεργασίας των θέσεων και στις διαδικασίες προσυνεδριακού διαλόγου.

Έτσι δημιουργήθηκε ένα μητρώο που ξεπέρασε τα 130.000 ενεργά μέλη.

Για το λόγο αυτό και μετά από σχετική συνεννόηση με τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, αποφάσισα τη συμμετοχή ως Συνέδρων όλων όσοι εξέφρασαν τη βούληση να στρατευτούν και να παραστούν στο Ιδρυτικό μας Συνέδριο, καταθέτοντας τη σχετική υποψηφιότητα».

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι έχει δεσμευθεί ότι το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα είναι ανοιχτό, μαζικό, δημοκρατικό με συνιδρυτές όλες τις δυνάμεις και τα στελέχη του ευρύτερου προοδευτικού χώρου χωρίς αποκλεισμούς.

Υποστήριξε ότι επιθυμεί «το Συνέδριο της αναγέννησης, το Συνέδριο που είναι η αφετηρία για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών, να αγκαλιάζει την Κοινωνία, και να μην εγκλωβίζεται σε παρωχημένες μάχες χαρακωμάτων».

Πηγη:zougla.gr

Δημοσιεύτηκε στις 8 Μαρτίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»

17:21 - Εργασίες συντήρησης πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό   Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

17:17 - Συνελήφθη ανήλικος στην Κατερίνη για παραχάραξη νομισμάτων και διακίνηση καρτών ΑΤΜ – κλώνων, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

13:42 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση TUTTOFOOD 2026

13:33 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

12:58 - 28 Φεβρουαρίου 2026 – «Δεν έχω οξυγόνο» …ακόμη

16:29 - Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Πέλλα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν ημεδαπό άνδρα

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»