Pellanet

Κικίλιας: Η ΝΔ θα επαναφέρει την ασφάλεια και την τάξη στη χώρα

Ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο για την κατάσταση που επικρατεί και στα εθνικά θέματα, επέρριψε ο Βασίλης Κικίλιας, επισημαίνοντας πως «υπεύθυνος για τη χώρα είναι ο πρωθυπουργός, ο οποίος βρίσκεται σε αντιδιαστολή με τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας».

Μιλώντας στην τηλεόραση του Αντέννα και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ τόνισε πως η θέση και η στάση της Νέας Δημοκρατίας κυρίως στα εθνικά θέματα είναι θεσμική, στιβαρή και σοβαρή, αλλά -όπως είπε- «δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας, τα οποία είναι άλλα από αυτά που λέει ο εταίρος του, ο κ. Καμμένος, ο οποίος λέει διαφορετικά πράγματα από τον κ. Κοτζιά, είναι πέρα και έξω από αυτά που βλέπει η ελληνική κοινωνία».

Δημοσιεύτηκε στις 4 Απριλίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

16:15 - Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην Ενωτική Οδό Σίνδου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!