Pellanet

Κικίλιας: Ο κ. Τσίπρας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τα νέα σκληρά μέτρα, τα οποία έχει ήδη συμφωνήσει

«Ο κ. Τσίπρας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τα νέα σκληρά μέτρα, τα οποία έχει ήδη συμφωνήσει», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, είπε μεταξύ άλλων: «Όλοι οι Έλληνες που παρακολούθησαν τη χθεσινή συζήτηση, είδαν τον κ. Τσίπρα, αμήχανο, πανικόβλητο και αποσταθεροποιημένο. Η καθυστέρηση, η αναξιοπιστία, ο τυχοδιωκτισμός και τα ψέματα του κ. Τσίπρα είναι αυτά που ρίχνουν νερό στο μύλο των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών, που ζητούν πιο επώδυνα μέτρα. Ο κ. Τσίπρας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τα νέα σκληρά μέτρα τα οποία, στην πραγματικότητα, έχει ήδη συμφωνήσει. Μοναδικό μέλημα της δήθεν διαπραγμάτευσης του κ. Τσίπρα, είναι να τα περάσει στην ελληνική κοινωνία και στο Κόμμα του, προκειμένου να μείνει στην καρέκλα του».

Και πρόσθεσε: Αν ο κ. Τσακαλώτος είναι στην ίδια γραμμή με τον κ. Τσίπρα μένει να αποδειχτεί. Ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί για την ασφυξία που προκαλεί στην ελληνική οικονομία, για τα χιλιάδες λουκέτα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Αδιαφορεί για την υπερφορολόγηση, ιδίως των επαγγελματιών, για την απόγνωση στην οποία έχει οδηγήσει τους Έλληνες. Όσο πιο πολύ κατρακυλά στις δημοσκοπήσεις, τόσο πιο πολύ κλείνεται στο περίφρακτο από κλούβες Μαξίμου, υλοποιώντας σχέδια χειραγώγησης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αντισυνταγματικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και εξαπολύοντας λάσπη εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων.

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια «το παραμύθι ότι όλοι οι άλλοι πλην αυτού, ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, δεν έχει πλέον δράκο».

Και συνέχισε αναφερόμενος στον Έλληνα Πρωθυπουργό: Ο κ. Τσίπρας χρέωσε την ελληνική οικονομία 100 δις ευρώ, έκλεισε τις τράπεζες, έφερε Υπερταμείο για 99 χρόνια, “κόφτη” μισθών και συντάξεων, υπερφορολόγησε τους πάντες, κατέστρεψε τους ελεύθερους επαγγελματίες, έκοψε τις συντάξεις και το ΕΚΑΣ. Ο κ. Τσίπρας είναι “τελειωμένος” στις συνειδήσεις των δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Τους υποσχέθηκε ελπίδα και έφερε δυστυχία και πόνο. Αρκεί κανείς, για να καταλάβει τη διαφορά, να κάνει τη σύγκριση με το 2014 και σήμερα. Τον προειδοποιούμε να σταματήσει τον κατήφορο. Η Ελλάδα αξίζει, οι Έλληνες αξίζουμε, πολύ καλύτερα από αυτό. Ας βάλει, για μία μόνο φορά, την Πατρίδα πάνω από την καρέκλα.

Αναφερόμενος στο κ. Μητσοτάκη, είπε: Από την άλλη, στο πιο βαθύ σκοτάδι της κρίσης, διαμορφώνεται μια νέα κοινωνική πλειοψηφία στην ελληνική κοινωνία, που επιζητά από τους πολιτικούς την αλήθεια και όχι την ψεύτικη ελπίδα. Αυτούς τους ανθρώπους, θέλει να εκφράσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκαν, τι ψήφισαν μέχρι σήμερα. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκπροσωπεί ένα νέο πατριωτισμό που αγκαλιάζει όλη την ελληνική κοινωνία και μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε καλύτερες μέρες. Με οδηγό την αλήθεια, την αξιοκρατία, την ενότητα, και βέβαια με σκληρή δουλειά, μπορούμε να βγούμε από την κρίση. Και αυτό είναι ένα Εθνικό Σχέδιο, πέρα και πάνω από κάθε Μνημόνιο, που περιλαμβάνει τη μείωση της φορολογίας με ισόποση μείωση των δαπανών του Δημοσίου, ταυτόχρονα με ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, επενδύσεων και στοχευμένων παρεμβάσεων στο Δημόσιο, που έχει στόχο να φέρει δουλειές. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα, επικοινωνώντας τη Συμφωνία για την Αλήθεια με τους πολίτες. Το ίδιο θα κάνει σε σειρά επαφών, με Ευρωπαίους ηγέτες. Δεν θα επιτρέψουμε να πάνε χαμένες οι θυσίες, που έχουν κάνει οι Έλληνες, τα τελευταία οκτώ χρόνια. Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι».

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 2 Φεβρουαρίου, 2017


Σχόλια


ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Παρακαλούνται οι εμπλεκόμενοι ιδιοκτήτες για την άμεση απομάκρυνση του
αγροτικού εξοπλισμού τους που βρίσκεται εντός των γεωτεμαχίων ιδιοκτησίας
Δ.ΥΠ.Α. (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) επί της οδού Σαλαμίνος του
οικισμού Κρύας Βρύσης Πέλλας, προκειμένου η Υπηρεσία να προβεί στον
απρόσκοπτο καθαρισμό και αποψίλωσή τους.