Pellanet

Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Εσωτερικών Θόδωρη Λιβάνιο για τα αιτήματα των Δήμων Πέλλας και Έδεσσας

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Διονύσης Σταμενίτης, πραγματοποίησε την Τρίτη, 15 Ιουλίου 2025, συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Θοδωρή Λιβάνιο, στο πλαίσιο του διαρκούς ενδιαφέροντος του για τη στήριξη και ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών στην Π.Ε. Πέλλας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε η δυνατότητα έγκρισης και χρηματοδότησης των αιτημάτων που έχουν καταθέσει οι Δήμοι Πέλλας και Έδεσσας, μέσω προγραμμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών. Ο κ. Σταμενίτης τόνισε τη σημασία της στήριξης προς τους Δήμους, εστιάζοντας σε κρίσιμες υποδομές και έργα βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Λιβάνιος εξέφρασε τη δεδομένη βούληση του Υπουργείου για υποστήριξη των Δήμων και σημείωσε ότι άμεσα οι υπηρεσίες του θα εξετάσουν τα δεδομένα για τις περιπτώσεις των Δήμων Έδεσσας και Πέλλας, με γνώμονα πάντοτε την αναπτυξιακή προοπτική της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Σταμενίτης, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε: «Η στήριξη των Δήμων μας και κατ’ επέκταση των τοπικών μας κοινωνιών αποτελεί σταθερή προτεραιότητά μου. Μέσα από συνεργασία και τεκμηριωμένες παρεμβάσεις μπορούμε να διασφαλίσουμε τους αναγκαίους πόρους για την υλοποίηση σημαντικών έργων που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας».

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλίου, 2025


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:51 - 10η Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

11:37 - Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών στηρίζει τη μητέρα, στηρίζει τις δράσεις για υγιή βρέφη, στηρίζει και ευαισθητοποιεί για την αξία του μητρικού θηλασμού

11:31 - Η Νέα Πέλλα γερνάει, το ΚΑΠΗ παραμένει κλειστό και οι ηλικιωμένοι στη μοναξιά τους

10:53 - ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2026

19:21 - Εγκληματική αδράνεια για το κλειστό ΚΑΠΗ της Νέας Πέλλας. Ποιοι βολεύονται!

11:41 - FoodTech Hackathon 2026

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00