Pellanet

Θεοδωράκης: Στον χώρο του φαρμάκου χρειάζονται καθαρές σχέσεις και καθαρές δουλειές

«Δυστυχώς, το φάρμακο έγινε πρωτοσέλιδο για τον λάθος λόγο» δήλωσε, χθες το βράδυ, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στον χαιρετισμό του σε εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, κάνοντας ευθεία αναφορά στην υπόθεση Novartis.

«Ο χώρος χρειάζεται καθαρές συμφωνίες, καθαρό ρυθμιστικό πλαίσιο, καθαρές σχέσεις και τελικά καθαρές δουλειές. Όσο αυτά τα όρια καταπατώνται, τόσο αυτοί που κερδίζουν είναι οι επιτήδειοι και οι κολλητοί της κάθε εξουσίας» πρόσθεσε.

Ο κ. Θεοδωράκης εκθείασε την προσπάθεια που καταβάλουν τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας για τη δημιουργία θέσεων εργασίας στη χώρα, καθώς έτσι, όπως είπε, συμβάλλουν στο συλλογικό καλό.

Τον επικεφαλής του Ποταμιού συνόδευε ο Γιώργος Μαυρωτάς, βουλευτής Αττικής και γραμματέας Κοινοβουλευτικού Έργου.

Πηγη:zougla.gr

Δημοσιεύτηκε στις 7 Φεβρουαρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”

09:59 - Άμεσες απαντήσεις ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η τραγική υπόθεση-φιάσκο της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη