Pellanet

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: Η ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Oι αυξήσεις στους μισθούς δεν διατάσσονται, έρχονται με τις επενδύσεις και την ανάπτυξη της οικονομίας, τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

"Η αυτοδυναμία της ΝΔ είναι το μέσο για να επιτευχθεί σταθερότητα στη χώρα" τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Παραπολιτικά". Υπογραμμίζει ότι "η αύξηση των μισθών δεν διατάσσεται, αλλά θα έρθει με τις επενδύσεις και την ανάπτυξη".

"Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητές μας είναι να μειώσουμε: τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%, τον φόρο επιχειρήσεων από το 28% στο 20% -για να δώσουμε αναπτυξιακή ώθηση- και το εισαγωγικό φορολογικό κλιμάκιο στο 9% για τους μισθωτούς, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες, ένα μέτρο που θα δώσει σημαντική ανάσα σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες" σημειώνει και προσθέτει: "Ειδικά, σε σχέση με τους εργαζόμενους έχουμε σημειώσει ότι θέλουμε διπλάσια αύξηση του κατώτατου μισθού σε σχέση με τη μέση αύξηση των αποδοχών. Και προσθέτουμε και κάτι άλλο: οι αυξήσεις στους μισθούς δεν διατάσσονται. Έρχονται με τις επενδύσεις και την ανάπτυξη της οικονομίας. Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι εργαζόμενοι που το έχουν καταλάβει αυτό εμπιστεύονται στην πλειονότητά τους τη Νέα Δημοκρατία".

Σε σχετική ερώτηση για το Δημόσιο, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Χατζηδάκης τονίζει ότι "η ΝΔ μιλάει ξεκάθαρα για στοχοθεσία στις δημόσιες υπηρεσίες, για αξιολόγηση των υπηρεσιών και των υπαλλήλων και για σύνδεση της αξιολόγησης με τη μισθολογική εξέλιξη των δημοσίων υπαλλήλων" και επισημαίνει: "Είναι ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός δρόμος, τον οποίον είμαι βέβαιος ότι η πλειονότητα των δημοσίων υπαλλήλων αγκαλιάζει".

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επαναλαμβάνει ότι "η ΝΔ θα εφαρμόσει μια πολιτική ενότητας διεύρυνσης και αξιοκρατίας" και εξηγεί: "Θα απευθυνθούμε και πέραν του στενού κομματικού μας χώρου, για να δημιουργήσουμε μια κυβέρνηση ικανών Ελλήνων, που πιστεύουν στην Ευρώπη και την κοινή λογική".

voria.gr

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:35 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ

19:44 - Απάτη: Στην Πέλλα οι νεκροί ποτίζουν χωράφια!

19:42 - Στη δεξίωση για το νέο έτος του Επιμελητηρίου Πέλλας ο Λάκης Βασιλειάδης

19:39 - Εδεσσαϊκό Καρναβάλι-Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025 – Επίσημη Έναρξη Καρναβαλιού –

19:36 - Ισχυρό μήνυμα στήριξης του Έβρου και συνολικά της Θράκης από τον ΥπΑΑΤ, Κώστα Τσιάρα – Τα μέτρα που ανακοίνωσε σε σύσκεψη με παραγωγούς στην Αλεξανδρούπολη

19:35 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Ημαθία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

19:33 - Στην ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης

19:30 - ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ-Έναρξη του Προγράμματος “(Interreg VI-B) NEXT Black Sea Basin Programme”

14:43 - Εξιχνιάστηκαν 8 κλοπές που έγιναν τον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

14:36 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ