Pellanet

Υποψήφιος για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ κεντρικά ο Αθ. Βαμβίνης από τα Γιαννιτσά

Ο Αθ. Βαμβίνης, με κεντρικό του μήνυμα την ενότητα, ζητεί η ΟΝΝΕΔ να αποτελέσει πυλώνα πολιτικής δράσης απέναντι στην «αξιακή ισοπέδωση» του ΣΥΡΙΖΑ.

Την πρόθεση του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ στο επικείμενο συνέδριο επανίδρυσης της Οργάνωσης γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο Αθανάσιος Βαμβίνης.

Στην ανακοίνωσή του τονίζει τη σημασία που έχει η ΟΝΝΕΔ να βγει πιο δυνατή και ενωμένη από τη διαδικασία επανίδρυσης και να αποτελέσει το βασικό πυλώνα πολιτικής δράσης στην κοινωνία και στοχευμένης αντίδρασης απέναντι στην αξιακή ισοπέδωση που, όπως υποστηρίζει, προκαλεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Θυμίζουμε ότι ο Αθανάσιος Βαμβίνης γεννήθηκε στα Γιαννιτσά ενώ είναι ανηψιός του πρώην Δημάρχου Γιαννιτσών Στέλιου Βαμβίνη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση παρακάτω:

«Στη ζωή μου έμαθα να παίρνω αποφάσεις και με μυαλό και με καρδιά. Μετά από την απόφαση του προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσουμε στην επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ θα θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της οργάνωσης για να συνεισφέρω καίρια και καταλυτικά να παραμείνει η ΟΝΝΕΔ ενωμένη, να δυναμώσει ακόμη περισσότερο και να γίνει βασικός πυλώνας πολιτικής διαπαιδαγώγησης και έντονης πολιτικής δράσης.

»Αν και η οργάνωση περνά περίοδο εσωστρέφειας και επαναπροσδιορισμού της πολιτικής της ιδιοπροσωπίας, στην προσπάθεια ανασυγκρότησης πρέπει να συμμετέχουμε όλοι. Είναι αναγκαίο αυτή η εσωστρέφεια να μετατραπεί γρήγορα σε εξωστρέφεια και πολιτική δράση στην κοινωνία.

»Πόλοι και αντικρουόμενες απόψεις είναι υγιές να υπάρχουν στην οργάνωσή μας, όπως συμβαίνει σε κάθε ζωντανό οργανισμό. Είναι απαραίτητο όμως αυτές να τελειώσουν με το συνέδριο επανίδρυσής της και να επικεντρώσουμε την πολιτική μας στρατηγική απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση των ατάκτων, η οποία οδηγεί τη χώρα στην αξιακή ισοπέδωση και στον πάτο της οικονομικής εξαθλίωσης.

»Με δεδομένο ότι όλες οι διαδικασίες θα κινηθούν σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Διοικούσας Επιτροπής καλώ όλες τις νέες και τους νέους, φίλες και φίλους της οργάνωσής μας να συμμετέχουν στην ηλεκτρονική διαδικασία εγγραφής μελών και ανάδειξης συνέδρων. Να συμμετέχουν ενεργά και να παρασύρουν στη συμμετοχή κι άλλες φίλες και φίλους για να δοθεί έτσι μία κινηματική μορφή στη διαδικασία επανίδρυσης της ιστορικής μας οργάνωσης.

»Είναι ιστορική η ανάγκη να είμαστε ενωμένοι, γιατί πάνω απ’ όλα είναι η Ελλάδα μας».

* Ο Αθανάσιος Βαμβίνης είναι μέλος της ΟΝΝΕΔ, εργάζεται στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης και είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός με MSc στην «Οργάνωση και Διοίκηση Τεχνικών Έργων»

Δημοσιεύτηκε στις 5 Σεπτεμβρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:50 - Διεξαγωγή Διεθνούς Μαθηματικού Διαγωνισμού Καγκουρό από την Ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών

11:35 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας – Συνάντηση με την Πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου

10:41 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:36 - Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή πετρελαίου θέρμανσης από σχολικές μονάδες σε περιοχές της Ημαθίας

10:27 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Πέλλα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και περί όπλων

16:10 - Συνάντηση της Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνάς Αηδονά με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη

16:06 - Συνάντηση του προέδρου του Ε.Ε.Θ. Κυριάκου Μερελή με τον βουλευτή της ΝΔ Διαμαντή Γκολιδάκη

15:55 - «Πρόσληψη μόνιμου Ιατρού ειδικότητας Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών »

14:07 - ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ “ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ”

12:58 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ