Pellanet

«ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ»

"Την Παρασκευή 3 Ιουλίου, ο Χάρρυ Κλυνν και η θεατρική του ομάδα «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», στο πλαίσιο της μεγάλης καλοκαιρινής του περιοδεία ανά την Ελλάδα, παρουσιάζει στα Γιαννιτσά (Ανοιχτό Θέατρο), την αριστουργηματική κωμωδία των Αλ. Σακελάριου – Χρ. Γιαννακόπουλου...
50 χρόνια μετά την ομώνυμη ταινία με τον Βασίλη Λογοθετίδη που έγραψαν οι «Διόσκουροι» Σακελάριος-Γιαννακόπουλος, ο Χάρρυ Κλυνν ερμήνευσε με επιτυχία τον χειμώνα του 2009 το ρόλο του στρατηγού Δεκαβάλα στο θέατρο "ΑΠΟΘΗΚΗ Δ' ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ" στη Θεσσαλονίκη.
«Ο Χάρρυ Κλυνν είναι είναι ένας κωμικός τεράστιου βεληνεκούς, που διεκδικεί και όχι άδικα τον τίτλο του καλύτερου σατιρικού κωμικού τα τελευταία χρόνια.
Πραγματικά εξαιρετικός και σ' ένα ρόλο μάλιστα που ερμήνευσε ο μεγάλος Βασίλης Λογοθετίδης. Ακροβατώντας μεταξύ κωμωδίας και δράματος με μοναδική μαεστρία, δε σου αφήνει περιθώριο να μην τον κοιτάζεις ακόμα και όταν είναι όλος ο θίασος επί σκηνής.
Αδιαμφισβήτητο υποκριτικό ταλέντο, άπαιχτος μάστορας της σάτιρας και του χιούμορ έχει διανθίσει την παράσταση με εκτός έργου ξεκαρδιστικές «χαρρυκλυννικές ατάκες» και αυτοσχεδιαστικές τεχνικές και κινήσεις που δύσκολα περιγράφονται.
Ο Χάρρυ Κλυνν τολμά να ανεβάσει μια παράσταση που φέρει τη σφραγίδα του Βασίλη Λογοθετίδη και το κάνει χωρίς καμιά προσπάθεια, όμως, να συγκριθεί μαζί του, γι' αυτό και στο τέλος της παράστασης, δεν αισθάνεται κανείς την ανάγκη να τους συγκρίνει.

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .

11:55 - «ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ»