Pellanet

Φωτογραφίες του Ραφαήλ Ζουμή στον 27ο Εικαστικό Μήνα

Ο Εικαστικός Μήνας Μάιος συνεχίζεται με έκθεση φωτογραφίας του Ραφαήλ Ζουμή, με την συνοδεία ποιημάτων του Δημήτρη Δουρβάνη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 23 Μαΐου στις 20:00.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως την  Τρίτη 29 Μαΐου, ώρες 18:00-22:00, Σάββατο και Κυριακή πρωινά 11:00 – 13:00 και απόγευμα 18:00-22:00, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα).

 

  • ΡΑΦΑΗΛ ΖΟΥΜΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1979. Σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός στην Αθήνα όπου και έζησε 13 χρόνια. Ο κόσμος της φωτογραφίας υπήρχε στην ζωή του από  τότε που θυμάται τον εαυτό του. Λατρεύει να φωτογραφίζει φυσικά τοπία και ανθρώπους, με σκοπό να αποτυπώσει την προσωπικότητα και τα συναισθήματα τους σε όλο τους το μεγαλείο. Αυτό που κάποιοι δεν το παρατηρούν ή το θεωρούν ασήμαντο, έχει την ιδιότητα να το μεταλλάσσει και να του δίνει αξία μέσα από την δική του οπτική γωνία, με ένα μόνο κλικ. Η μεγάλη του αγάπη είναι η βυζαντινή μουσική όπου για χάρη της έφτασε έως το σπουδαιότερο αναλόγιο, αυτό του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης. Τα ταξίδια για αυτόν είναι τρόπος ζωής, είναι περιπέτεια και αναζήτηση. Ανήσυχος μοτοσικλετιστής και επίμονος εραστής της φωτογραφίας, εραστής της τέχνης.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΥΡΒΑΝΗΣ (ΠΟΙΗΣΗ)                 

Γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1972. Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου Έδεσσας (τρίτη δέσμη), απόφοιτος Σχολών Παστέρ του τμήματος Β.Φυσικοθεραπευτών και απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του ΤΕΙ Αθήνας. Ασχολείται με την ποίηση από την ηλικία των 13 ετών.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .

11:55 - «ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ»