Pellanet

Μεγάλη η προσέλευση των βιβλιόφιλων στην 7η Γιορτή Βιβλίου – Bazaar 2015 στη Βενιζέλου 30, (πρώην Ράδιο Κορασίδη)

Η «7Η Γιορτή Βιβλίου – Bazaar 2015» ξεκίνησε πολύ εντυπωσιακά τη λειτουργία της και καθημερινά εκατοντάδες βιβλιόφιλοι όλων των ηλικιών από κάθε περιοχή της Θεσσαλονίκης και των γύρω νομών κατακλύζουν το χώρο των 700 τ.μ. όπου λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, βρίσκοντας τα βιβλία της αρεσκείας τους.
Στη Βενιζέλου 30 (πρώην Ράδιο Κορασίδη), στην καρδιά της πόλης το βιβλίο ικανοποιεί τον κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να προμηθευτεί καλά και φθηνά βιβλία με τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά και η έκπτωση να ξεπερνά σε πολλούς τίτλους και το 70% της αξίας του βιβλίου.
Στο χώρο αυτό του πολιτισμού ο ΣΕΚΒΕ όπως είχε προαναγγείλει και σε συνεργασία με τους εκδοτικούς οίκους και τους συγγραφείς άρχισε να υλοποιεί το ετήσιο πολιτιστικό πρόγραμμα του με παρουσιάσεις βιβλίων, προκειμένου να γίνεται και η γνωριμία του κοινού με τους δημιουργούς της συγγραφής τους.
Παράλληλα στο χώρο της «7ης Γιορτής Βιβλίου–Bazaar 2015», θα πραγματοποιηθεί
το Σάββατο 21 Μαρτίου ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρα Ποίησης που καθιερώθηκε από την UNESCO από το 1999 και έχει γίνει θεσμός για τη Θεσσαλονίκη από τους εκδότες της Βόρειας Ελλάδας και τους ποιητές της πόλης μας. Φέτος η «10η Γιορτή της Ποίησης» θα γίνεται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στη Βενιζέλου 30, εντός του χώρου της 7ης Γιορτής Βιβλίου-Bazaar από το πρωί έως το βράδυ και θα περιλαμβάνει απαγγελίες ποιημάτων από ποιητές μέλη Ενώσεων – Εταιρειών Λογοτεχνών της Θεσσαλονίκης.
Επίσης καλούμε όλο το βιβλιόφιλο κοινό καθώς και μαθητές που συμμετείχαν όλα τα χρόνια σε κάθε Πανελλήνιο Ποιητικό Μαθητικό Διαγωνισμό που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, να
προσέλθουν και να μας απαγγείλουν ένα ποίημα τους . Αν κάποιος επισκέπτης δεν έχει
δικό του ποίημα μπορεί να επιλέξει και να διαβάσει κάποιου αγαπημένου του ποιητή
για να γιορτάσει μαζί μας τη χαρά της Ποίησης. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί και με μουσική.

Ωράριο: καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, Σάββατο έως τις 8 το βράδυ και θα ακολουθείται το ωράριο της αγοράς

Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:57 - Έως τις 30 Ιουνίου 2024 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους

11:52 - Παραστάτη καραγκιόζη στα Γιαννιτσά

11:35 - Στα πάτρια εδάφη αναπαύεται πλέον ο ήρωας της Κύπρου Κωνσταντίνος Τσιτιρίδης από την Κρύα Βρύση -Υποδοχή των λειψάνων του με τιμές από τον Ελληνικό Στρατό και το Δήμο Πέλλας!

11:27 - Λάκης Βασιλειάδης: «Η Πέλλα τιμά σήμερα έναν ακόμα ήρωα που έπεσε υπέρ πατρίδος».

11:24 - Παρών στις πυρκαγιές στους πρόποδες του Πάικου ο Δήμαρχος Πέλλας – «Ιδιαίτερη προσοχή από όλους»

16:12 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

15:09 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

15:07 - Ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης

11:01 - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Η Μάσα και ο αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή Σκηνοθεσία Ταμίλλα Κουλίεβα στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών την Τετάρτη26 Ιουνίου 2024

15:56 - Κλιματιζόμενοι χώροι για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τον καύσωνα