Pellanet

«ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΡΗ» την Κυριακή 11 Ιουνίου

Με επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις από την Κεντρική Σκηνή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου για να ολοκληρωθούν την ερχόμενη Κυριακή 11 Ιούνη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας. Η θεατρική ομάδα έχοντας στο τιμόνι τη Θεατρολόγο κα Ηρώ Γεωργίου, παρουσιάζει τα σατιρικά μονόπρακτα του «σύγχρονου Αριστοφάνη» Γεωργίου Σουρή, «Η επιδημία», «Πατατράκας ο νεόγαμβρος» και «Δεν έχει τα προσόντα».

Με σκηνικά και κοστούμια που παραπέμπουν στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, με ζωντανή μουσική επί σκηνής, οι πρωταγωνιστές αυτής της σπονδυλωτής παράστασης δίνουν τον καλύτερό τους παρουσιάζοντας μέσα σε 1 ½ ώρα καταιγιστικού ρυθμού , τους ρόλους, τα μοτίβα και τη δημιουργική ευφυία του Σουρή και ταξιδεύουν το κοινό σε μια ρομαντική εποχή, που αν και τόσο μακρινή, παραμένει πάντα επίκαιρη, χάρη στη διαχρονικότητα των εξαιρετικών κειμένων του συγγραφέα-ποιητή.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι : Καράλη Ελένη, Μαδενλίδης Γιάννης, Οτουντζίδου Δέσποινα, Παρτσανάνης Ειρηναίος, Ταραμπούσκα Έλλη, Τούσιας Λεωνίδας, Τσαβέας Κώστας Τσακίρη Ελένη, Φανιόπουλος Λάκης, Χατζής Χρήστος και Χουϊαρίδου Ντίνα..Στην αφήγηση η Ηρώ Γεωργίοι.

Στο πιάνο η Λαρίσα, τις κομμώσεις και το μακιγιάζ επιμελείται η Μαίρη Πέτκου, την αφίσα σχεδίασε η Ελένη Στόικου ενώ τις κονσόλες χειρίζονται ο Λάζαρος Δαλκαλίτσης (φώτα) και Τάκης Μπέλμπας (ήχοι).

Ώρα έναρξης 9 το βράδυ.

Δημοσιεύτηκε στις 7 Ιουνίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά