Pellanet

“Σαν Παλιό Σινεμά…”

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Γιαννιτσών είναι αυτοτελές σχολείο Ειδικής Αγωγής και υπάγεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Φοιτούν μαθητές με σοβαρές εκπαιδευτικές ανάγκες που είναι αποτέλεσμα πολλαπλών αναπηριών ή και σύνθετων γνωστικών , συναισθηματικών και κοινωνικών δυσκολιών.
Θέλοντας να ευαισθητοποιήσουμε την τοπική κοινωνία, παρουσιάζουμε κάθε χρόνο θεατρικές παραστάσεις και εκθέματα των εργαστηρίων του σχολείου.

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009 ώρα 10:00 π.μ στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών , αίθουσα θεάτρου να παρακολουθήσετε το θεατρικό δρώμενο

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

Συμμετέχει το Γραφείο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Πέλλας

Ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΓ Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Γιαννιτσών
Μηνάς Κουλούδης

Δημοσιεύτηκε στις 1 Δεκεμβρίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:56 - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ !

13:12 - Ενημερωτική εκδήλωση για τη «Στεφανιαία νόσο – Η πρόληψη είναι το κλειδί για την υγεία της τρίτης ηλικίας»

12:58 -  ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΈΔΕΣΣΑΣ (ΦΟΕ & 1000 ΠΕΥΚΑ)

13:11 - Δυο φρέσκα πρόσωπα μπαίνουν στον πολιτικό διάλογο στο Δήμο Πέλλας 

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»