Pellanet

Δίκη Φιλιππίδη: Νέα διακοπή στη δίκη – Ένταση μεταξύ του Μπιμπίλα και της δικηγόρου του ηθοποιού

Σε νέα διακοπή οδηγήθηκε πριν από λίγο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που δικάζει την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στο ακροατήριο δημιουργήθηκε ξανά ένταση αυτή τη φορά, μεταξύ της συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου ηθοποιού Κικής Πακιρτζίδου και του μάρτυρα προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα.

Συγκεκριμένα η κυρία Πακιρτζίδου ενώ εξέταζε τον μάρτυρα αμφισβήτησε την αξιοπιστία του και την αμεροληψία του ως προς το πρόσωπό του Πέτρου Φιλιππίδη.

Μάλιστα προσκόμισε στην έδρα και δημοσίευμα στο οποίο όπως είπε, αναφέρεται πως ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε δηλώσει ότι ορθώς ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή.

Τότε, ο κύριος Μπιπίλας εξερράγη και είπε απευθυνόμενος στη συνήγορο «θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου;».

Έβγαλε δε απο την τσέπη του λαχεία και είπε πως την περασμένη Παρασκευή η συνήγορος τον είχε καλέσει σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και του έκανε το τραπέζι. «Μου παρηγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία ενώ εγώ δεν ήθελα», είπε ο κύριος Μπιμπίλας.

Από τη πλευρά της η η κυρία Πακιρτζίδου ανέφερε ότι κάλεσε το μάρτυρα σε συνάντηση προκειμένου να του επισημάνει ότι παραβιάζεται στα ΜΜΕ το τεκμήριο αθωότητας του Πέτρου Φιλιππίδη και ότι αυτό δεν είναι σωστό.

Τότε ο κ. Μπιμπίλας της πέταξε τα λαχεία που του είχε αγοράσει, όπως είπε η συνήγορος, και άρχισε να αποχωρεί από την αίθουσα.

Το δικαστήριο διέκοψε και πάλι τη συνεδρίασή του προκειμένου να πέσουν οι τόνοι. Μάλιστα η πρόεδρος πριν διακόψει τη συνεδρίαση είπε: «Δε μας ενδιαφέρει όλο αυτο, γίνεται επειδή είναι οι δημοσιογράφοι εδώ».

Πηγή: protothema.gr

Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:38 - Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

14:35 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

14:30 - Οκτώβριος – Μήνας Ενημέρωσης και Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού –  1η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:48 - Δώδεκα ρόλοι, 45 λεπτά στη σκηνή και ένα θέατρο όρθιο στο χειροκρότημα    Ο Μάριος και το θεατρικό φυτώριο που ανθίζει στη Νέα Πέλλα

16:31 - Εξιχνίαση κλοπής

15:04 - Μάγεψε τους ακροατές του Πέλλα FM ο Μάριος από τη Νέα Πέλλα

17:45 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ¨ΤΣΟΥΦΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ¨»

17:18 - «Εκπαιδευτικές δράσεις εκτός σχολικής μονάδας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» άρθρο με την άποψή του Ηλία Διαμαντόπουλου

10:15 - Ο «τολμηρός Μάριος» από τη Νέα Πέλλα στην πρώτη του παράσταση

14:54 - Δ.Α.Ο.Ε.: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πιερίας και Χαλκιδικής