Pellanet

Ο Πύργος του Αιφελ γίνεται ξενοδοχείο -Για το Euro 2016.

Μια επική εμπειρία διακοπών θα έχουν 4 υπερτυχεροί, μιας και θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν οι πρώτοι άνθρωποι στην ιστορία που θα χρησιμοποιήσουν τον Πύργο του Αιφελ ως ξενοδοχείο.

Θα έχουν θέα όλο μα όλο το Παρίσι, από την Αψίδα του Θριάμβου μέχρι τον Σηκουάνα. Ολα στα πόδια τους κυριολεκτικά!

Η εταιρεία ενοικίασης HomeAwat καταλαμβάνει μέρος του πρώτο ορόφου, για να το μετατρέψει σε δωμάτια.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν του Euro 2016, 4 νικήτες του διαγωνισμού θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν σε δωμάτια βιομηχανικού στυλ.

Ο Μπράιν Σάρπλς, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, χαρακτήρισε την κίνηση «άνευ προηγουμένου», τονίζοντας πως «εγγυημένα θα είναι οι πιο επικές διακοπές της ζωής σας».

Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:58 - 28 Φεβρουαρίου 2026 – «Δεν έχω οξυγόνο» …ακόμη

16:29 - Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Πέλλα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν ημεδαπό άνδρα

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ