Pellanet

10.000 πωλήσεις iPhone μέσα σε δύο μόλις μέρες στην Ελλάδα.

Περίπου 10.000 iPhone6 πουλήθηκαν στην Ελλάδα εν' όψει οικονομικής κρίσης μέσα σε δύο ημέρες. Όπως εκτιμούν τα στελέχη της αγοράς μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι πωλήσεις των iPhone6 και iPhone6 Plus σε όλη την Ελλάδα, εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τις 50.000 τεμάχια. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα μεγάλο νούμερο αν αναλογιστεί κανείς ότι οι τιμές πώλησης ξεκινούν από 739 ευρώ για το iPhone 6 και τα 859 ευρώ για τα iPhone6 plus. Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται νέες παραγγελίες, ενώ σύμφωνα με όσες έχουν ήδη γίνει οκτώ στους δέκα προτίμησαν το iPhone 6. Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που παρήγγειλαν τα μοντέλα με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο (64 αντί για 16 Gb), παρά το γεγονός ότι κοστίζουν περί τα 100 ευρώ ακριβότερα.

Δημοσιεύτηκε στις 3 Νοεμβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27