Pellanet

Μεγαλοφυής ιδέα: Η βαλίτσα που γίνεται… σκούτερ!

Την λύση για όλους όσοι ταλαιπωρούνται σέρνοντας βαλίτσες σε αεροδρόμια και πλοία, δίνει μια νέα εφεύρεση: Η βαλίτσα που μετατρέπεται σε... σκούτερ.

Είναι μια κλασική, μαύρη βαλίτσα που απ' έξω δεν διαφέρει σε τίποτε από τις υπόλοιπες με τα ροδάκια. Ωστόσο μετατρέπεται πανεύκολα σε ηλεκτροκίνητο σκούτερ και σας μεταφέρει με άνεση και στιλ στον προορισμό σας. Οι κατασκευαστές της Modobag, όπως ονομάζεται κατάφεραν μάλιστα να διατηρήσουν το 85% του αποθηκευτικού χώρου της βαλίτσας, χωρώντας μέσα τηλεσκοπικό τιμόνι, μαρσπιέ, ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία. Σημειωτέον ότι η βαλίτσα χωράει στα ειδικά ντουλάπια που έχει μέσα το αεροπλάνο ενώ έχει και usb υποδοχές για να φορτίσει κανείς tablet, κινητό ή laptop.

Οι εφευρέτες ψάχνουν τώρα να βρουν πηγές χρηματοδότησης μέσω ιδιωτών, από το Indiegogo. Μέχρι τώρα έχουν συλλέξει πάνω από 23.000$. Αν κάποιος καταθέσει $25 παίρνει δώρο ένα T-shirt, ενώ με $995 θα εξασφαλίσει μια από τις πρώτες βαλίτσες-σκούτερ παραγωγής.

 

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουλίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

16:58 - Ανακοίνωση Δήμου Σκύδρας για τον καθαρισμό οικοπεδικών χώρων

14:10 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Πέλλα για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων

13:51 - Εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2025 σε περιοχή της Χαλκιδικής

13:50 - Τουρισμός στην Κεντρική Μακεδονία: Από το μοντέλο «Ήλιος – Θάλασσα» στα clusters και το blockchain – Ενημέρωση από το One Stop Liaison Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

13:37 - “Ενημέρωση για την 8η Πανελλήνια Μαθητική Συνάντηση “Εκπαίδευση και Λαογραφία 2026” στην Έδεσσα_ΔΔΕ Πέλλας

13:29 - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ

13:26 - ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

13:24 - ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΠΤΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

13:20 - Περιβαλλοντική δράση καθαρισμού στον Γλαρόκαβο την Κυριακή 5 Απριλίου

11:12 - Κινητικότητα με φόντο την υπόθεση Βασιλειάδη Αυτοί που βλέπουν τις ευκαιρίες αλλά ίσως βιάζονται