Pellanet

Έδεσσα: Εκδήλωση προς τιμή του κ. Κωνσταντίνου Σταυρόπουλου

Η Έδεσσα τίμησε ένα άξιο τέκνο της στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Έδεσσας και ο ΦΣΕ Μέγας Αλέξανδρος.
Ο κ. Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος είναι ο άνθρωπος που όλοι έχουν να πουν μία καλή κουβέντα γι' αυτόν και που βοήθησε την πόλη με διάφορους τρόπους καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του.
Το πάρκο της πλατείας Μικράς Ασίας και η παιδική χαρά που βρίσκεται έξω από το 4ο Δημοτικό Σχολείο διαμορφώνονται με δική του χορηγία, μία πράξη που έρχεται ως συνέχεια μίας σειράς δράσεων προσφοράς στην πόλη και τους ανθρώπους της.
Η εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του Προέδρου του ΦΣΕ κ. Βασίλη Παππά, που αναφέρθηκε στα βιογραφικά στοιχεία και την προσφορά του κ. Σταυρόπουλου στην πόλη.
Στη συνέχεια χορωδία παιδιών του 4ου Δημοτικού Σχολείου με τη δασκάλα τους στο πιάνο ερμήνευσαν τραγούδια, ενώ ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου της Έδεσσας κ. Μιλτιάδης Κασσάρας με συνοδεία πιάνου πήρε τη σκυτάλη στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον κ. Σταυρόπουλο και ανακάλεσε μνήμες που άγγιξαν ευαίσθητες χορδές όλων των Εδεσσαίων.
Στη συνέχεια ο κ. Σταυρόπουλος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τους παρισταμένους και παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και τα συμβολικά δώρα από τον Δήμαρχο Έδεσσας και τον Πρόεδρο του ΦΣΕ Μέγας Αλέξανδρος, όπως επίσης και μία φανέλα της αγαπημένης του ομάδας από τον εκπρόσωπο του Εδεσσαϊκού κ. Σωτήρη Δραγούμη για την πολύχρονη και σημαντική συνεισφορά του.
Την εκδήλωση έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χορευτικό τμήμα του «Μεγάλου Αλεξάνδρου».
Ο Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος αποτελεί ένα υπόδειγμα ανθρώπου που αγαπάει τον τόπο του και αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του σε κάθε ευκαιρία. Πλαισιωμένος από την οικογένειά του δέχθηκε την τιμή που του έκανε η γενέτειρά του και τις ευχαριστίες των συμπολιτών του για το έργο και την προσφορά του.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

15:37 - ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ ΣΤΗ PELLA TV

15:32 - Συνάντηση του Περιφερειάρχη Α. Τζιτζικώστα με τον Υπουργό Εσωτερικών Θ. Λιβάνιο και τον ΥΜΑΘ Κ. Γκιουλέκα

15:27 - Αποκατάσταση κλιματισμού στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών

15:23 - Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την απώλεια του Γιώργου Αλεξόπουλου

15:14 - Ο Κόσμος αγκάλιασε την ιδέα του … EDESSA CHERRY FESTIVAL

11:57 - Έως τις 30 Ιουνίου 2024 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους

11:52 - Παραστάτη καραγκιόζη στα Γιαννιτσά

11:35 - Στα πάτρια εδάφη αναπαύεται πλέον ο ήρωας της Κύπρου Κωνσταντίνος Τσιτιρίδης από την Κρύα Βρύση -Υποδοχή των λειψάνων του με τιμές από τον Ελληνικό Στρατό και το Δήμο Πέλλας!

11:27 - Λάκης Βασιλειάδης: «Η Πέλλα τιμά σήμερα έναν ακόμα ήρωα που έπεσε υπέρ πατρίδος».

11:24 - Παρών στις πυρκαγιές στους πρόποδες του Πάικου ο Δήμαρχος Πέλλας – «Ιδιαίτερη προσοχή από όλους»