Pellanet

Έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο δήμαρχο Γιαννιτσών

Τα παραδοσιακά κάλαντα έψαλαν στο δήμαρχο Γιαννιτσών Σύλλογοι και φορείς του δήμου την παραμονή των Χριστουγέννων. Στον δεύτερο όροφο του δημαρχείου όλα ήταν έτοιμα για να υποδεχτούν μικρούς και τους μεγάλους που τήρησαν το έθιμο που θέλει να τραγουδούν τα κάλαντα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Εκεί στον μεγάλη αίθουσα έξω από το γραφείο του δημάρχου είχε στηθεί ο μπουφές με τα γιορτινά εδέσματα για τους επισκέπτες. Η προσέλευση ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί με την αντιπροσωπεία της 34ης ΜΚ Ταξιαρχίας Πεζικού να ψάλει τα κάλαντα με τη συνοδεία μουσικής, στον δήμαρχο Νικόλαο Παπανικολάου στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και στους αντιδημάρχους και προέδρους Οργανισμών και Επιχειρήσεων του δήμου. Ακολούθησαν Πολιτιστικοί Σύλλογοι και άλλοι φορείς ενώ τη σειρά παρουσίας τους, τη διέκοπταν μικρά παιδιά που ανέβηκαν να ψάλλουν και αυτά από την πλευρά τους τα κάλαντα στο δήμαρχο της πόλης. Σε όλους όσους ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο του δημοτικού μεγάρου είτε για να ευχηθούν είτε για να τραγουδήσουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα προσφέρθηκαν γλυκά κρασί και αναψυκτικά ενώ στους επικεφαλής των Συλλόγων ο δήμαρχος Γιαννιτσών χάρισε ως αναμνηστικό δώρο ένα βιβλίο με μοναδικές εικόνες για την ιστορία της Μακεδονίας. Συγκεκριμένα μετά από την αντιπροσωπεία του στρατού ακολούθησαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠΜεΑ), ιο χορωδίες του Α & Β ΚΑΠΗ Γιαννιτσών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμιανού, οι δημοτικοί υπάλληλοι, μαθητές του Αλεξάνδρειου δημοτικού Ωδείου, η Δημοτική Χορωδία Γιαννιτσών, ο Σύλλογος «Ανατολική Ρωμυλία» Καρυωτών, η «Εύξεινος Λέσχη» Γιαννιτσών, η Φιλαρμονική του δήμου, ο Σύλλογος Κρητών «Νίκος Ξυλούρης», μαθητές του 1ου Λυκείου Γιαννιτσών. Επίσης το δήμαρχο επισκέφθηκαν στο γραφείο του και του εξέφρασαν τις ευχές τους μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Πέλλας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχοντικού, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνογερμανικής Φιλίας και πολλοί δημότες. Λίγο πριν το μεσημέρι ο δήμαρχος μετέβη στο Δημοτικό Γκαράζ με τους συνεργάτες του, εκεί όπου είχε στηθεί μια μικρή γιορτή και αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους για τα Χριστούγεννα.

Δημοσιεύτηκε στις 29 Δεκεμβρίου, 2008


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .

11:55 - «ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ»