Pellanet

600.000 σε 120 Δήμους για καταφύγια Αδέσποτων Ζώων (Λίστα)

Με Απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση 600.000 ευρώ (συγκεκριμένα 599.665,41 € ), τα οποία θα κατευθυνθούν σε Δήμους και Συνδέσμους Δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Με τη σχετική απόφαση χρηματοδοτούνται και όλοι οι δήμοι του Ν.Πέλλας.

Όπως αναφέρει σχετική Ανακοίνωση, με τη συγκεκριμένη Απόφαση ο Μ. Βορίδης “προωθεί την βελτίωση των όρων ευζωίας των αδέσποτων ζώων” και “διασφαλίζει τη συνέχιση της λειτουργίας καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς με σκοπό την προστασία τους από την εκμετάλλευση και την κακοποίηση ή τη χρησιμοποίησή τους με στόχο την κερδοσκοπία”.

 

Στον Πίνακα που ακολουθεί ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τους 120 Δήμους/Συνδέσμους Δήμων που αφορά η χρηματοδότηση.

Προσοχή χρειάζεται στο ότι το σύνολο της εγκεκριμένης επιλέξιμης δαπάνης για κάθε Δήμο αναγράφεται στην τελευταία στήλη του Πίνακα.

Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας