Pellanet

9ο Δημοτικό σχολείο και Πολυδύναμο Νηπιαγωγείο

Ένα σημαντικό εμπόδιο για την τακτοποίηση του οικοπέδου, στο οποίο ο δήμος Γιαννιτσών σκοπεύει να αναγείρει το 9ο Δημοτικό σχολείο και το Πολυδύναμο Νηπιαγωγείο, έχει οριστικά ξεπεραστεί.
Προϋπόθεση για την ανέγερση του κτιριακού συγκροτήματος ήταν η τακτοποίηση του αντίστοιχου οικοπέδου, τμήμα του οποίου ανήκε στην Εταιρία LIDL και για το οποίο ο δήμος έπρεπε να καταβάλλει ως αποζημίωση ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.
«Η παραίτηση του δικαιώματος αποζημίωσης για τμήμα οικοπέδου που ήταν ιδιοκτησία της, τιμά την εταιρία LIDL, που έδειξε σοβαρότητα και κατανόηση για το συγκεκριμένο αίτημα του δήμου. Αποφάσεις και πράξεις σαν αυτή υποδηλώνουν υπευθυνότητα και καταδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο και τις ευαισθησίες της εταιρίας. Θέλω δημόσια να τους ευχαριστήσω τη Lidl Hellas και να ευχηθώ η πράξη τους αυτή να βρει μιμητές και από άλλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο δήμο μας, αν και όταν χρειαστεί.»
Μετά από συναντήσεις εκπροσώπων της Εταιρίας LIDL με το δήμαρχο Γιαννιτσών και υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου, υπήρξε έγγραφη παραίτηση του δικαιώματος αποζημίωσης όπως προκύπτει από την Πράξη Εφαρμογής του Σχεδίου πόλης, ανοίγοντας το δρόμο για την υποβολή πλέον ολοκληρωμένης Μελέτης στον «Άξονα Προτεραιότητας 7 του Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονίας Θράκης 2007-2013 στον κωδικό προτεραιότητας 75 – Υποδομές Εκπαίδευσης».
Η εταιρία LIDL, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, προέβη στην παραπάνω συνεισφορά προκειμένου να αποδείξει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο, να συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια ανάπτυξης και ευημερίας του δήμου Γιαννιτσών αλλά και για να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους τους πελάτες της που έχουν δείξει αμέριστη εμπιστοσύνη όλα τα χρόνια λειτουργίας της στην πόλη των Γιαννιτσών.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .