Pellanet

Άμεσα οι αποκαταστάσεις φθαρμένων οδοστρωμάτων στο Δήμο Πέλλας

Αποκαταστάσεις φθαρμένων οδοστρωμάτων θα ξεκινήσουν άμεσα στο δήμο Πέλλας, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από το δήμαρχο κ. Γρηγόρη Στάμκο. Η σύμβαση υπεγράφη την Τετάρτη 25 Απριλίου  μεταξύ του δημάρχου Πέλλας και του εκπροσώπου της αναδόχου τεχνικής εταιρείας κ. Δημήτριου Καιρίδη.

Η νέα εργολαβία αφορά αποκαταστάσεις σε τμήματα του  επαρχιακού  οδικού δικτύου  που έχουν υποστεί σημαντικές φθορές εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων του περασμένου χειμώνα.

Το έργο θα ολοκληρωθεί εντός 120 ημερολογιακών ημερών από την  υπογραφή της σύμβασης, ενώ αναμένεται να υπάρξει σύντομα δημοπράτηση έργου και για ασφαλτοστρώσεις.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Απριλίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές