Pellanet

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Η ενημέρωση αφορά τις οδούς Κύπρου (κεντρικός πεζόδρομος), Ίωνος Δραγούμη (μικρός πεζόδρομος), Δημοκρατίας, Καπετάν Γαρέφη, Λοχαγού Πασσιά, Κολοκοτρώνη (ψαράδικα), όπου θα συνεχιστούν οι εργασίες για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου.

 

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Αλμωπίας σας προσκαλεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00 με σκοπό την ενημέρωσή σας για το χρονοδιάγραμμα κατασκευής του έργου του αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων της πόλης της Αριδαίας.

Η ενημέρωση αφορά τις οδούς Κύπρου (κεντρικός πεζόδρομος), Ίωνος Δραγούμη (μικρός πεζόδρομος), Δημοκρατίας, Καπετάν Γαρέφη, Λοχαγού Πασσιά, Κολοκοτρώνη (ψαράδικα), όπου θα συνεχιστούν οι εργασίες για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Μετά το διάστημα της εορταστικής περιόδου που υπήρξε παύση των εργασιών, η κατασκευή του έργου ξεκίνησε και πάλι.

Αντιλαμβανόμενοι τα ζητήματα που δημιουργούνται από την υλοποίηση αυτού του μεγάλου και σημαντικού έργου που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών και θα εξασφαλίσει ένα καθαρό περιβάλλον για όλους τους πολίτες και κυρίως για τα παιδιά μας, σας καλούμε να συμμετέχετε σε αυτή τη συνάντηση που έχει ως στόχο την καλύτερη συνεργασία μας και την πιο έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων.

Κατανοούμε την αγωνία σας και τους προβληματισμούς σας, γι’ αυτό επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις και να απαντήσουμε σε όλες τις τυχόν απορίες που έχουν δημιουργηθεί και να πραγματοποιηθούν όλες εκείνες οι ενέργειες είτε από την πλευρά των καταναλωτών, είτε από την πλευρά του φορέα υλοποίησης του έργου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιανουαρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

22:33 - Διάλογος του Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολου Τζιτζικώστα με νέους από όλη την Ευρώπη για το μέλλον του ευρωπαϊκού τουρισμού

22:30 - Συνεχίζεται η καμπάνια ενημέρωσης σε σχολεία του Δήμου Πέλλας για το Δημ. Συμβούλιο Νέων

22:27 - Αποστολή της Π.Ο.Π.Σ. στις Βρυξέλλες – Για πρώτη φορά συζητείται το θέμα της Γενοκτονίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

22:24 - Ενημερωτικό Περίπτερο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου εν όψει της 19ης Μαΐου 2026

22:20 - Αναλυτικό πρόγραμμα και φωτογραφίες για το 7ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Compartments Dance Project” στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, 17-31 Μαΐου

15:53 - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:53 - Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών 2026

12:19 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

12:17 - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ

12:14 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μουσείου Γέσιου- Μάιος 2026