Pellanet

Ανακοίνωση του Απόστολου Τζιτζικώστα για την απώλεια του Κώστα Εγγλέζου

 

 

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Εγγλέζου κρατήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, κατόπιν πρότασης του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

 

Στην ανακοίνωσή του προς το Περιφερειακό Συμβούλιο ο κ. Τζιτζικώστας είπε:

 

«Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για την ξαφνική απώλεια ενός ανθρώπου που άφησε βαθύ το αποτύπωμά του στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Αργά χτες το βράδυ έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Εγγλέζος. Ο Κώστας Εγγλέζος ήταν επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης και υπηρέτησε πολλές φορές το Δήμο Θεσσαλονίκης από τη θέση του Αντιδημάρχου, διαπρέποντας ταυτόχρονα επαγγελματικά ως οδοντίατρος.

Ήταν ένας άνθρωπος με ήθος, αξίες, ξεχωριστές ικανότητες και άφησε σημαντικό έργο πίσω του. Για τον Κώστα Εγγλέζο, όλη η κοινωνία της Θεσσαλονίκης έχει μόνο τα καλύτερα λόγια να πει. Ο θάνατός του είναι απώλεια για όλους τους Θεσσαλονικείς.

Άριστος οικογενειάρχης, αιρετός με αξιομνημόνευτο έργο, φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Εγγλέζος θα μείνει στη μνήμη όλων όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίζουμε ως ένας ευγενής άνθρωπος που άφησε πίσω του ανεκτίμητη παρακαταθήκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27