Pellanet

Ανακοίνωση του Δήμου Πύδνας Κολινδρού για τη διανομή ειδών παντοπωλείου, βρεφικών ειδών στους ωφελούμενους του Κ.Ε.Α. και ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρου, ως συμμετέχων εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει ότι την Τρίτη 28/11/2017 θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου, βρεφικών ειδών και νωπού κοτόπουλου στους ωφελούμενους του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα γίνει στο  χώρο της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου από τις 11.00 έως τις 13.00 το πρωί.

Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), οι οποίοι τροποποίησαν εγκαίρως την αίτηση τους, δηλώνοντας οτι επιθυμούν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών του Τ.Ε.Β.Α.

Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας και βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ. Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους. Eάν κάποιος παραλαμβάνει είδη για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι θα λάβουν κλήση στο σταθερό τηλέφωνο ή γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους.

Οι ώρες διανομής θα τηρηθούν αυστηρά και ο τόπος διανομής αφορά το σύνολο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

 

Η Αντιδήμαρχος

Νικολοπούλου Βασιλική

Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.