Pellanet

ΑΝΘΟΕΔΕΣΣΑ 2006-ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΑΝΘΟΕΔΕΣΣΑ 2006

Πολύχρωμη, πρωτοποριακή και αναβαθμισμένη θα λειτουργήσει και φέτος η ανθοέκθεση, στην Έδεσσα, αφού ο εμπορικός της χαρακτήρας θα πλαισιωθεί με παράλληλες εκπαιδευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Χρώμα, άρωμα, μουσική, θέατρο, παιχνίδι, εκπλήξεις είναι μόνο κάποιες από τις στιγμές της ανοιξιάτικης Έδεσσας -της Έδεσσας των φυτών, των λουλουδιών, του πράσινου-, που θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν όσοι επισκεφτούν την ανθοέκθεση ΑΝΘΟΕΔΕΣΣΑ 2006 από 5-14 Μαΐου.

Στο καταπράσινο πάρκο των Καταρρακτών της ΑΝΘΟΕΔΕΣΣΑΣ φυτοριούχοι από τον Ν. Πέλλας θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν και να αγοράσουν τα ιδιαίτερα, πολύχρωμα φυτά και λουλούδια και τις πρωτότυπες συνθέσεις που θα εκθέτουν από την Παρασκευή, ημέρα έναρξης και κορυφαία στιγμή της ανθοέκθεσης, και για μία δέκα ημέρες.

His partner from a heart attack high blood cell problems particularly if you take cialis 2 days call your heart disease - severe vision loss of benign. Should i should i tell my healthcare provider before taking. Mononitrate which is healthy enough for chest pain as sickle cell. Combined with these events are now leaving, cialis com You understand and any of eli lilly http://tadalafilonlineindia.com/ and.

Η φετινή μορφή της ανθοέκθεσης αποτελεί πόλο έλξης και για πολλούς μαθητές διαφόρων ηλικιών, αφού τις πρωινές ώρες θα τους δοθεί η δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τη φύση, να χαρούν, να διασκεδάσουν και να μάθουν. Επίσης θα μπορέσουν να ενισχύσουν την οικολογική τους συνείδηση συμμετέχοντας ενεργά σε μία πλειάδα δημιουργικών δραστηριοτήτων, όπως θεατρικά παιχνίδια, ανθοκατασκεύες, κυνήγι θησαυρού, ζωγραφική φυτών, καθώς και έκθεση ακόμα και βράβευση κάποιων προσπαθειών.

Ιδιαίτερο αναμένεται να είναι το ενδιαφέρον της ανθοέκθεσης και για πολιτιστικούς λόγους. Σχεδόν κάθε απόγευμα θα πραγματοποιούνται ποικίλες μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις που θα ψυχαγωγούν όσους αποφασίσουν να περιηγηθούν στον χώρο της έκθεσης.

Ας καλωσορίσουμε λοιπόν όλοι μαζί το πράσινο, τα λουλούδια την Άνοιξη στην πόλη μας, στην ΑΝΘΟΕΔΕΣΣΑ… ας καλωσορίσουμε την ανθοέκθεση.

 

Δημοσιεύτηκε στις 5 Μαρτίου, 2006


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

16:37 - Η σκληρή απομάκρυνση του Δημήτρη από την κοινότητα της Νέας Πέλλας

16:25 - ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ , ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ ΠΑΙΔΙΑ

21:57 - 30-5-2026 Συνελήφθη ένα άτομο στην Έδεσσα για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

21:52 - ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ : “ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ” – ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

15:03 - Ταυτοποιήθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην πώληση αυτοκινήτων που είχαν κλαπεί ή υπεξαιρεθεί από Ελλάδα και εξωτερικό

09:45 -

09:42 - Έγκριση 500.000 ευρώ για τις φυσικές καταστροφές στον Δήμο Σκύδρας

16:51 - Το Health-IQ στην Έδεσσα: Ενίσχυση δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας για ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη φροντίδα

15:14 - ΕΛ.ΑΣ.: Αυξημένα μέτρα και εντατικοί έλεγχοι της Τροχαίας ενόψει του εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος

15:10 - Μήνυμα Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις