Pellanet

Απάντηση στην επιστολή του Διευθυντή του 2ου Λυκείου Νάουσας

 

Ο Δήμος Νάουσας και η Αντιδημαρχία Παιδείας, μέσα σε ένα ασφυκτικό και δυσμενές οικονομικά περιβάλλον, κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τα σχολεία όλου του Δήμου και καταφέρνουν να επιτυγχάνουν ικανοποιητικότατα αποτελέσματα, μέσα από ειλικρινή διάλογο και άριστη συνεργασία με όλους τους Διευθυντές των Σχολείων.

 

Η επιστολή του Διευθυντή του 2ου Λυκείου, αναφέρεται σε προβλήματα έχουν ήδη συζητηθεί και των οποίων η λύση έχει ήδη δρομολογηθεί. Και το γνωρίζει. Εξού και η προγραμματισμένη συνάντηση με τα προεδρεία των δεκαπενταμελών των Λυκείων, την ερχόμενη Τρίτη, με στόχο την ενημέρωση όλων για τις κτιριακές υποδομές και την αποτροπή των καταλήψεων. Προοπτική που δυναμιτίζεται από τη δημοσίευση της επιστολής του Διευθυντή τους.

 

Ο Διευθυντής του 2ου Λυκείου Νάουσας γνωρίζει καλά ότι ο Δήμος Νάουσας έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τα θέματα που περιγράφει. Ανακρίβειες, κραυγές και κυρίως κινδυνολογίες δεν πρέπει να ευδοκιμούν στον χώρο της Εκπαίδευσης.

 

 

Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ