Pellanet

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση του απερχόμενου Δημάρχου Σκύδρας με τα στελέχη του Δήμου

Το μεσημέρι της τελευταίας εργάσιμης ημέρας (Παρ.29/8/14) της αυτοδιοικητικής θητείας του Δημάρχου Σκύδρας Γιώργου Χοΐδη πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια συνάντησή του με τα στελέχη του Δήμου.
Είναι οι στιγμές εκείνες που μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας έρχονται στην επιφάνεια του μυαλού σκέψεις, λόγια, εικόνες μιας αξιοσήμαντης περιόδου με έντονα, ανάμεικτα συναισθήματα και πολλούς πρωταγωνιστές. Είναι οι στιγμές της αναπόλησης μιας μακράς πολιτικής διαδρομής που έχει αναπόφευκτα ταυτιστεί κι επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική ιστορία του τόπου. Είναι οι στιγμές που ο συναισθηματισμός και η ανθρώπινη προσέγγιση θέτουν, ενδεχομένως, σε δεύτερη μοίρα κάθε προηγούμενη υπηρεσιακή, επαγγελματική και ιεραρχική σχέση.
Ο Γιώργος Χοΐδης, ο γιατρός, ο πολιτικός και προπάντων ο άνθρωπος, χάραξε με το δικό του τρόπο και τη δική του προσωπικότητα την πορεία του σκυδραΐκού χώρου κι ευρύτερα. Η ιστορική αξιολόγηση της πολιτικής του διαδρομής κι απήχησης θ΄αποτυπωθεί από την αντικειμενικότητα που προσφέρει ο χρόνος και φυσικά θα κριθεί εντίμως από τη συνείδηση όσων τον γνώρισαν, τον έζησαν ή συνεργάστηκαν μαζί του. Διετέλεσε Δήμαρχος Σκύδρας τις δημοτικές περιόδους 1999-02, 2007-10 και 2011-14.
Με έκδηλη την συγκίνηση στο πρόσωπο και στα λόγια του ευχαρίστησε τους υπαλλήλους- συνεργάτες προτρέποντάς τους να εργάζονται και να υπηρετούν το Δήμο σαν να είναι το σπίτι τους.
Αναφέρθηκε σε γεγονότα από την πολύχρονη θητεία του στην αυτοδιοίκηση, έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις με σκοπό την καλύτερη αποδοτικότητα του Δήμου και την αξιοποίηση του Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης (νέο Ε.Σ.Π.Α.). Επισήμανε ότι ο Δήμος Σκύδρας διατηρήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Καλλικράτης» με «νύχια και με δόντια» για το καλό της περιοχής.
Κλείνοντας την αποχαιρετιστήρια ομιλία του ευχήθηκε στη Δήμαρχο, στο Δημοτικό και στα Τοπικά Συμβούλια κάθε επιτυχία στο δύσκολο, πράγματι, έργο που αναλαμβάνουν, και παρότρυνε τους υπαλλήλους να στηρίξουν το έργο της νέας δημοτικής αρχής.
Από την πλευρά της η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου τον ευχαρίστησε, μεταξύ των άλλων, για τη συνεργασία που είχαν και του ευχήθηκε τα καλύτερα για τον ίδιο και την οικογένειά του.
Στη συνέχεια απευθυνόμενη στα στελέχη του Δήμου ζήτησε, υπάλληλοι και αιρετοί να εργαστούν σαν μια δυνατή ομάδα της οποίας εργοδότης κι εντολέας είναι οι πολίτες του Δήμου Σκύδρας. Παράλληλα, μίλησε με σιγουριά και πίστη για την εξέλιξη και την ολοκλήρωση της νέας δημοτικής περιόδου.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις απ΄άλλους συμμετέχοντες.
Η εκδήλωση περατώθηκε με αναμνηστικά δώρα και φωτογραφίες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Δημοσιεύτηκε στις 30 Αυγούστου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:52 - Βραχιολάκι για όσους είναι σε επιτήρηση για ενδοοικογενειακή βία -Όλα τα μέτρα Φλωρίδη

12:39 - Φωτιά στα Καλάβρυτα, ανάμεσα στις περιοχές Σιγούνι και Ντούνισα

12:33 - Προφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας -Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού

12:21 - «Συλλυπητήρια επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών»

12:18 - Πανελλαδική Εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

15:34 - Συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχή της Ημαθίας

11:40 - «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο 2o Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας και Καινοτομίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης στη Θεσσαλονίκη

11:38 - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία

11:33 - Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κατά την συνάντηση με την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας της Γερμανίας

15:37 - ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ ΣΤΗ PELLA TV