Pellanet

Δ. ΜΠΙΝΟΣ: ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Δ. ΜΠΙΝΟΣ: ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο στις 14 Δεκεμβρίου και σε ειδική συνεδρίαση του σώματος εγκρίθηκε ο Ισολογισμός και Απολογισμός του οικονομικού έτους 2018 με πλεόνασμα 655.686,47 € ενδεικτικό της συνετούς διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου Αλμωπίας της οποίας περιόδου είχαμε την ευθύνη της διοίκησης.
Ένα έτος στο οποίο κατεγράφησαν σημαντικά και μεγάλα έργα όπως ο ΧΥΤΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, το Αποχετευτικό Δίκτυο Ακαρθάτων Λυμμάτων της πόλης της Αριδαίας, Αγροτικές Οδοποιίες και Αναπλάσεις Παιδικών Χαρών και του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.Ταυτόχρονα εξασφαλίστηκαν 10.987.621,36 ευρώ και εγγράφηκαν στο οικονομικό έτος 2018 για να δοθούν σε χρήση στο 2019. Έργα για δαπάνες κτιρίων όπως για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστρίου Αριδαίας (2000.000 €),Ύδρευση της Πόλης της Αριδαίας και Οικισμών όπως Αρχάγγελος,Φούστανη Λουτράκι, Όρμα και Αγάθη (3.500.000€) Πλατείες και Παιδικές Χαρές σε όλα τα χωριά του Δήμου (500.000€), Αθλητικό Κέντρο της Αριδαίας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο με γήπεδα 5×5, γήπεδο Μπάσκετ και Όργανα Εξωτερικής Εκγύμνασης και Αθλητισμού (200.000€),Αισθητική Αναβάθμιση Λουτρακίου με πλακόστρωτα,ηλεκτροφωτισμό με LED φωτισμό από την είσοδο της Λουτρόπολης μέχρι τα ξενοδοχεία στο κεντρικό δρόμο του Λουτρακίου, Ασφαλτοστρώσεις (611.000 €) ,Ανάπλαση της Εισόδου της Αριδαίας από τον Εξαπλάτανο στο ύψος των Αθλητικών Γηπέδων μέχρι το Γενικό Λύκειο Αριδαίας(225.000 €), Αγροτική Οδοποιία σε Σαρακηνούς, Ίδα και Μικροχώρι Πιπεριάς(600.000€), Αγροτική Οδοποιία στο Κτηνοτροφικό Πάρκο Γαρεφείου (200.000€) Ηλεκτροφωτισμό Οδών των Οικισμών και του Δυτικού Περιφερειακού της Αριδαίας,Έργα Αντιπλημμυρικά όπως αυτά στον Περιφερειακό της Αριδαίας, Πολυκάρπη, Προμάχους και Γαρέφι, Μελέτες για το Αρδευτικό Φράγμα Προδρόμου, η Μελέτη για την Ύδρευση της Ξιφιανής, Κόκκινοι Κάδοι για τα Φυτοφάρμακα και Μηχανισμοί Προπληρωμένης Κάρτας για την Άρδευση και άλλες πολλές παρεμβάσεις. Όλα αυτά εξασφαλίστηκαν με πολλή δουλειά και προγραμματισμό με σκοπό να αλλάξουμε την εικόνα της Αλμωπίας. Πηγές Χρηματοδότησης τα ΕΣΠΑ, ΤΟ ΥΠΕΣΔΑ, ΙNTERREG, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ AΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και τα LAEDER.
Καλούμε την Δημοτική Αρχή να τα ολοκληρώσει με ταχύτατους ρυθμούς και να σχεδιάσει και έργα δικά της ,που θα εκτελέσει η επόμενη Δημοτική Αρχή.Οφείλουμε να σχεδιάσουμε καλύτερα το μέλλον της Αλμωπίας και να δρομολογήσουμε Αναπτυξιακές προοπτικές για την περιοχή μας.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

23:16 - Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ – ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΑΜΙΛΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

14:20 - Ο Δήμος Σκύδρας τίμησε τους αγωνιστές και τα θύματα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

21:42 - Συνέντευξη με τον Ηλία Πανίδη, στον PellaFm 103,3

11:30 - Συνέντευξη Ευρωβουλευτή, Ν. Φαραντούρη στον PellaFm 103,3

12:02 - Συνέντευξη με τον Δήμαρχο Χαλκηδόνας, Σταύρο Αναγνωστόπουλο στον Pellafm 103,3

16:08 - Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα