Pellanet

Δ. Σταμενίτης για το νοσοκομείο Γιαννιτσών

Με συνεχείς προσπάθειες, μελέτη των θεμάτων σε βάθος και συντονισμένες ενέργειες, δίνεται λύση στα προβλήματα που απασχολούν τα Νοσοκομεία του Νομού μας.
Ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης είχε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο και, για ακόμη μια φορά, του εξέθεσε τα προβλήματα που απασχολούν τα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας. Πρώτον, την έλλειψη αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο των Γιαννιτσών, δεύτερον, την υποβάθμιση της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Έδεσσας, τρίτον, της απουσία Οργανικής Θέσης Δερματολόγου στο ίδιο Νοσοκομείο και τέλος, τη μείωση των Οργανικών Κλινών για το Νοσοκομείο των Γιαννιτσών . Ο Υπουργός αναγνώρισε ότι πράγματι υπάρχουν ελλείψεις και θα πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, ενώ ενέκρινε άμεσα την πρόσληψη επικουρικού Αναισθησιολόγου για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών και σημείωσε ότι θα επακολουθήσει και δεύτερη φάση. Να σημειωθεί ότι το Νοσοκομείο των Γιαννιτσών πήρε μια από τις δέκα θέσεις ιατρών που εγκρίθηκαν για όλη την Ελλάδα. Αναφορικά με τα προβλήματα των Νέων Οργανισμών ο κ. Λυκουρέντζος ενημέρωσε το Βουλευτή ότι επιμελείται προσωπικά του θέματος και ότι το Υπουργείο θα προχωρήσει στις απαραίτητες διορθώσεις, αφού πρώτα λάβει τις εισηγητικές εκθέσεις (31-03-2013). Τέλος, το ζήτημα της διοικητικής έδρας του Νέου Οργανισμού έχει παραπεμφθεί, εδώ και ένα μήνα, στο Νομικό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας , το οποίο καλείται να συμπληρώσει το κενό που εντοπίζεται στο νόμο.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:08 - «Η Ποίηση στα Χρόνια της Σιωπής, 1967–1974 – Η Επίδραση του Γιώργου Σεφέρη»

15:20 - Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία

15:13 - Από την ποίηση στη μουσική… Ένα δίκτυο έμπνευσης με γέφυρα τον Ντεμπυσύ

15:10 - 11ος ΔΡΟΜΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:51 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο σε περιοχή των Σερρών

09:09 - To αριστουργηματικό μπαλέτο «Ζιζέλ» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από την Κρατική Όπερα της Βουδαπέστης

17:45 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

17:39 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑΙΑ

16:58 - Πραγματοποιήθηκε στη Σκύδρα η εκδήλωση για την Ποντιακή χορευτική παράδοση

16:21 - Η ομάδα βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ολοκλήρωσε τον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος της Β Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών