Pellanet

Δεν τίθεται ζήτημα μείωσης οργανικών θέσεων στο νοσοκομείο Γιαννιτσών

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφερειακής Διεύθυνσης κ. Ανδριόπουλο Δημοσθένη είχε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης προκειμένου να αποσαφηνιστεί το ζήτημα που έχει προκύψει αναφορικά με τη μείωση των οργανικών θέσεων ενός παιδιάτρου και ενός ακτινολόγου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, βάση του οργανογράμματος για τον Νέο Οργανισμό του Νοσοκομείου Πέλλας. Ο κ. Σταμενίτης ενημέρωσε τον κ. Ανδριόπουλο ότι μια τέτοια εξέλιξη θα είχε σοβαρές συνέπειες στη λειτουργία του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και κατ' επέκταση στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Από την πλευρά του ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ τόνισε στον Βουλευτή ότι είναι ενήμερος σχετικά με το θέμα και τον διαβεβαίωσε ότι το ζήτημα θα τακτοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα μόλις ανακοινωθεί το νέο οργανόγραμμα.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά