Pellanet

Δεν υφίσταται κανένα ενδεχόμενο κατάργησης των Αστυνομικών Τμημάτων του Νομού

Με αφορμή τη δημοσίευση επιστολών στον τοπικό τύπο, οι οποίες αναφέρονται σε ενδεχόμενη κατάργηση των Αστυνομικών Τμημάτων Κρύας Βρύσης και Άρνισσας, αντίστοιχα, η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Θεοδώρα Τζάκρη, θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια και να καθησυχάσει τους πολίτες, αναφέρει ότι δεν υφίσταται κανένα ενδεχόμενο κατάργησης των Τμημάτων αυτών. Διευκρινίζει δε ότι όσα αναφέρονται στις επιστολές περί κατάργησης είναι παντελώς αβάσιμα, καθώς κανένα τέτοιο σχέδιο δεν υφίσταται, ούτε τώρα, ούτε στο άμεσο μέλλον, όπως ενημερώθηκε η ίδια προσωπικά από τους αρμοδίους παράγοντες. 
Η διασπορά τέτοιων πληροφοριών και μάλιστα όταν διαχέονται στον τοπικό τύπο, αναφέρει η υφυπουργός, το μόνο που εξυπηρετεί είναι στη δημιουργία ενός κλίματος αβεβαιότητας και σύγχυσης και σε καμία περίπτωση δεν ωφελεί την εύρυθμη λειτουργία των κρατικών υπηρεσιών και την καλή εξυπηρέτηση του πολίτη. 
Η αναδιάρθρωση του δημοσίου τομέα, την οποία, όπως ανέφερε η υφυπουργός, επιχειρεί πράγματι η τωρινή κυβέρνηση, συντελείται πάντοτε στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών και της εξοικονόμησης του δημοσίου χρήματος, η δε κατάργηση ή συγχώνευση οργανισμών περιορίζεται μόνο σε αυτούς τους οργανισμούς οι οποίοι δεν έχουν λόγο ύπαρξης ως αυτοτελείς μονάδες και σε καμιά περίπτωση δεν αφορά σε λειτουργικές μονάδες όπως τα εν λόγω αναφερόμενα Αστυνομικά Τμήματα, των οποίων η λειτουργία είναι αποδεδειγμένα άκρως απαραίτητη και ωφέλιμη για τον τόπο μας. 
Στα πλαίσια αυτά, η κα Τζάκρη προτρέπει να αποφεύγονται τέτοιου είδους αναφορές χωρίς την απαραίτητη προηγουμένως διερεύνηση του θέματος.

Δημοσιεύτηκε στις 3 Μαρτίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά