Pellanet

Διανομή χυμών σε Βέροια, Αλεξάνδρεια και Νάουσα

Στη διανομή χυμών στους ωφελούμενους του προγράμματος (ΚΕΑ-ΤΕΒΑ) σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια θα προχωρήσει τη Δευτέρα η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος είναι 3.742 άτομα και μαζί με τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους 8900 σε όλη την Ημαθία.

Σημεία διανομής:

1)Για το Δήμο Βέροιας Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού COSMOS τέρμα Γεωρ. Κονδύλη Μακροχώρι, Βέροιας.

2)Για το Δήμο Νάουσας Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Α.Σ.Επισκοπής στην Επισκοπή Νάουσας.

3)Για το Δήμο Αλεξάνδρειας Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα στα ψυγεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Παλαιό Σκυλίτσι στο κέντρο του Χωριού.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ-ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας .Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, από όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του. Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Πηγή: voria.gr

Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά