Pellanet

Διήμερο Εκπαιδευτικό σεμινάριο «Α΄ Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ» & «Γνωριμία με τη Ναυαγοσωστική» στο Δήμο Έδεσσας

Ο Δήμος Έδεσσας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και τους διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων ΕΔΟΚ, διοργανώνει διήμερο σεμινάριο το Σαββατοκύριακο 23-24 Νοεμβρίου 2024 ως εξής:

-        Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 10:00π.μ - 14:00μ.μ στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Έδεσσας (Κ. Γαρέφη με Περδίκα), το εξαιρετικά χρήσιμο  σεμινάριο Α' Βοηθειών «Η γνώση σώζει ζωές».

Οι συμμετέχοντες στη δράση, θα εκπαιδευτούν στις βασικές Α΄ Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), και θα λάβουν και σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

-        Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 10:00π.μ - 14:00μ.μ στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Έδεσσας (Κωνσταντινουπόλεως 74) το εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο «Γνωριμία με τη Ναυαγοσωστική».

Οι συμμετέχοντες στη δράση, θα εκπαιδευτούν στις βασικές  έννοιες της Ναυαγοσωστικής. Στο σεμινάριο αυτό θα διδαχτούν τρόπους εισόδου στο υγρό στοιχείο, δηλαδή είσοδο από θάλασσα, πισίνα και άλλα, τρόποι προσέγγισης θύματος με διασωστικό κολύμπι, λαβές για ανάσυρση του θύματος, τρόποι μεταφοράς του θύματος, έξοδος από το υγρό στοιχείο και τέλος θα λάβουν εκπαίδευση στη παροχή Α' Βοηθειών. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το σεμινάριο απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2381350080.  Αρμόδια υπάλληλος: Παπαδοπούλου Ευτέρπη.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:57 - Παιδιά παίζουν σε ανοιχτές καταπακτές υδραγωγείου στη Νέα Πέλλα. Το ίδιο λάθος της ΔΕΥΑΠ για δεύτερη φορά.

16:58 - Ανακοίνωση Δήμου Σκύδρας για τον καθαρισμό οικοπεδικών χώρων

14:10 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Πέλλα για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων

13:51 - Εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2025 σε περιοχή της Χαλκιδικής

13:50 - Τουρισμός στην Κεντρική Μακεδονία: Από το μοντέλο «Ήλιος – Θάλασσα» στα clusters και το blockchain – Ενημέρωση από το One Stop Liaison Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

13:37 - “Ενημέρωση για την 8η Πανελλήνια Μαθητική Συνάντηση “Εκπαίδευση και Λαογραφία 2026” στην Έδεσσα_ΔΔΕ Πέλλας

13:29 - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ

13:26 - ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

13:24 - ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΠΤΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

13:20 - Περιβαλλοντική δράση καθαρισμού στον Γλαρόκαβο την Κυριακή 5 Απριλίου