Pellanet

Δικαίωση για την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Γιαννιτσών και την ΚΑΣΟ Μεγ. Αλεξάνδρου

Δικαιώθηκαν η Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Γιαννιτσών και η ΚΑΣΟ Μεγ. Αλεξάνδρου και πληρώνονται τα επιχειρησιακά προγράμματα του έτους 2012 που υλοποιούσαν.

Σε συνάντηση που προγραμμάτισε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής με τον Γενικό Διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Μπαμπασίδη Κυριάκο τέθηκε για άλλη μία φορά το θέμα της πληρωμής των επιχειρησιακών προγραμμάτων των 2 φορέων μετά την αναστολή της άρσης αναγνώρισης τους.

Στην πρωινή συνάντηση εκτός από τον κ. Τζαμτζή, συμμετείχε και ο Βουλευτής κ. Σταμενίτης Διονύσης, ο Πρόεδρος της ΚΑΣΟ Μεγ. Αλεξάνδρου κ. Αυγουστής Στράτος, ο Αντιπρόεδρος κ. Μπάτσιος Βασίλης και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Τσάτσας Γεώργιος.

 Μετά την πρωινή συνάντηση με τον κ. Μπαμπασίδη επειδή υπήρξε διαφωνία από υπηρεσιακούς παράγοντες, ο κ. Τζαμτζής είχε εκ νέου συνάντηση στις 15:30 το απόγευμα με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Αποστολάκο Γρηγόρη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Μπαμπασίδη Κυριάκο, όπου αποτέλεσμα αυτής ήταν να υπογραφεί η απόφαση για την χρηματοδότηση των δύο φορέων.

Η απόφαση χρηματοδότησης αναφέρει: «μετά από εξέταση των φακέλων και με υπ' αριθμ. 15887 / 11-10-2013 απόφαση προσωρινής ανάκλησης για ένα έτος της απόφασης 15457/ 8-10-2013 του πρακτικού που αφορά την ανάκληση της αναγνώρισης των παραπάνω οργανώσεων παραγωγής εντέλλεσθε όπως προβείτε στην πληρωμή του αναλογούντος ποσού για την υλοποίηση των δράσεων των επιχειρησιακών προγραμμάτων ροδάκινων που υλοποιούν οι οργανώσεις παραγωγών για το έτος 2012».

Τα παραπάνω χρήματα θα διατεθούν στους παραγωγούς για την υλοποίηση του προγράμματος του κάθε φορέα.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Οκτωβρίου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά