Pellanet

Δημοπρατείται επιτέλους ο αξονικός τομογράφος για το νοσοκομείο των Γιαννιτσών

Δημοπρατείται ο αξονικός τομογράφος των Γιαννιτσών καθώς εγκρίθηκε και η τροποποίηση του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου Γιαννιτσών που τον περιέχει.

Επιπλέον εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την προμήθεια νέου κλιβάνου και προχωρούν γρήγορα οι διαδικασίες άμεσα.  Αναμένονται προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και η αύξηση του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου Πέλλας.

Οι αγώνες των εργαζομένων για την αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας είναι καλοδεχούμενοι. Αρκεί να αναγνωρίζουν την πραγματικότητα και να διεκδικούν επιπλέον ζητήματα. Η αντιστροφή της πραγματικότητας ποτέ δεν ωφέλησε το συνδικαλιστικό κίνημα. Ουδέν αληθέστερον από την έγκριση και την ολοκλήρωση της γραφειοκρατικής διαδικασίας για την δημοπράτηση του αξονικού όταν πολλοί και από διάφορες πλευρές ψεύδονταν επί μακρόν για το θέμα αυτό για εξυπηρέτηση προσωπικών μικροπολιτικών.

Ο αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο των Γιαννιτσών είναι γεγονός. Ολοκληρώθηκαν οι , πράγματι, χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες και δημοπρατείται. Παρατίθεται συνημμένα η τελευταία πράξη ( μετά την ένταξη της χρηματοδότησης του στο ΠΔΕ) που ήταν η έγκριση της τροποποίησης του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου που τον περιέχει που δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια αυτές τις μέρες και επισυνάπτεται.

Η δημοπράτηση του θα προκηρυχθεί στο πρώτο ΔΣ του Νοσοκομείου τις προσεχείς μέρες.

Ακόμη άμεσα θα δημοπρατηθεί και ο νέος κλίβανος του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω το Νοσοκομείο με αντικατάσταση απαραίτητου ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού προς το έτος του έτους.

Με την νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων δημοσιονομικής προσαρμογής και τους μεγαλύτερους βαθμούς ελευθερίας στην άσκηση πολιτικής που έχει πλέον η κυβέρνηση θα ενισχυθεί το κοινωνικό κράτος με προτεραιότητα στην υγεία και στην παιδεία. Αναμένεται άρα αύξηση του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου Πέλλας που θα λύσει σημαντικά προβλήματα αναβαθμίζοντας του δημόσιο σύστημα.

Ενισχύεται ακόμη το σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας με την στήριξη των Κέντρων Υγείας και την ίδρυση των ΤΟΜΥ, μεταξύ των οποίων και του ΤΟΜΥ Γιαννιτσών.

Δείτε εδώ την  Τροποποιηση προϋπολογισμού Νοσοκομείου Γιαννιτσών

 

Δελτίο Τύπου από το γραφείο του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη

Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου, 2018


Σχόλια


pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:46 - SANKARA-UNLOCK THE MAGIC, στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, την Παρασκευή 19/7

12:44 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υφυπουργό Τουρισμού Ε. Ράπτη

12:42 - Σύσκεψη των Περιφερειαρχών της χώρας με τους Υπουργούς Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο και Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο για θέματα ανάπτυξης, εμπορίου, επιχειρηματικότητας και επενδύσεων

12:39 - ΔΕΣΦΑ: Νέος σταθμός LNG στο Άσπρο Σκύδρας για την τροφοδοσία της περιοχής με φυσικό αέριο

12:36 - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: «Είμαστε με τους πολλούς, με τους μικρομεσαίους και τους επαγγελματίες που θέλει να εξοντώσει η κυβέρνηση.»

12:33 - Συναυλία 17ης Ιουλίου στο Θέατρο Βαροσίου

12:30 - Δήμος Πέλλας- Αντιδημαρχία Αθλητισμού- Προγράμματα «Άθληση για Όλους»: Τα τμήματα γυναικών «εν δράσει»!!!

13:19 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για κλοπή από λουόμενο

11:38 - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ «Εγώ δεν είμαι υποψήφιος για να φέρω στο ΠΑΣΟΚ μία από τα ίδια»

11:35 - Είδη ατομικής προστασίας από το Δήμο Πέλλας στους εθελοντές πυροσβέστες της Π.Υ. Γιαννιτσών