Pellanet

Δημοτικό Συμβούλιο στον Δήμο Μεγάλου Αλεξάνδρου

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου θα συνέλθει τακτική συνεδρίαση στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Μεγάλου Αλεξάνδρου στους Γαλατάδες με το εξής θέμα ημερήσιας διάταξης, το οποίο θα συζητηθεί από τις 19:30 έως τις 20:30 1. Έγκριση οικονομικών καταστάσεων έτους 2009 του Δήμου Μεγάλου Αλεξάνδρου (ισολογισμός, αποτελέσματα χρήσεως, προσάρτημα του ισολογισμού και έκθεση Δημαρχιακής Επιτροπής χρήσεως 2009) και ενημέρωση επί της έκθεσης ελέγχου του ισολογισμού χρήσης 2009 από τον Ορκωτό Λογιστή. Μετά τις 20:30 θα ακολουθήσει και δεύτερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τα εξής θέματα: 1. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής έργων. 2. Έγκριση εκμίσθωσης αγροτεμαχίων του Δήμου. 3. Υποβολή πρότασης προς χρηματοδότηση στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013 και ειδικότερα του Ε.Π. «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ». 4. Αιτήσεις Δημοτών – Διάφορα θέματα.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας