Pellanet

Δωρεά στις γυναίκες του Γηροκομείου Έδεσσας

Δωρεά στις γυναίκες του Γηροκομείου Έδεσσας

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις γυναίκες που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο Έδεσσας, την Γιορτή της Μητέρας. Η κα Γεωργία Καραντώνη, δώρισε από ένα κολιέ σε όλες τις φιλοξενούμενες. Τα κολιέ παραδόθηκαν στις κυρίες από την Διοικητική Υπεύθυνη του Γηροκομείου και Αντιδήμαρχο Έδεσσας, κα. Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα και το προσωπικό της δομής, καθώς λόγω των αυξημένων μέτρων προστασίας δεν ήταν δυνατό να παραβρίσκεται η δωρήτρια.
Η κα Βλάχου – Κατσάρα δήλωσε σχετικά:
«Είναι μία αξιέπαινη χειρονομία, που έδωσε χαρά σε όλες τις κυρίες που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο της Έδεσσας. Ευχαριστώ θερμά την κα Καραντώνη και όλους τους δωρητές του γηροκομείου».

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαΐου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:56 - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ !

13:12 - Ενημερωτική εκδήλωση για τη «Στεφανιαία νόσο – Η πρόληψη είναι το κλειδί για την υγεία της τρίτης ηλικίας»

12:58 -  ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΈΔΕΣΣΑΣ (ΦΟΕ & 1000 ΠΕΥΚΑ)

13:11 - Δυο φρέσκα πρόσωπα μπαίνουν στον πολιτικό διάλογο στο Δήμο Πέλλας 

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»