Pellanet

Εδεσσαικό θέατρο : Στην τελική ευθεία οι πρόβες από την Κεντρική Σκηνή

Ολοκληρώνονται την προσεχή εβδομάδα, οι πρόβες του έργου που θα ανεβάσει η Κεντρική Σκηνή αμέσως μετά το Πάσχα.

Η Θεατρική ομάδα με εμψυχώτρια την Δέσποινα Οτουντζίδου, έχοντας χρονικό περιθώριο μόλις 2 μήνες προετοιμασίας, εργάστηκε εντατικά ώστε να πετύχει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα που θα παρουσιάσει στο θεατρόφιλο κοινό.

Πρόκειται για την ανατρεπτική κωμωδία «Φούστα-μπλούζα» του πετυχημένου συγγραφικού δίδυμου Μ.Ρέππα-Θ.Παπαθανασίου.

Ένα ξεκαρδιστικό και σπιρτόζικο θεατρικό έργο που γράφηκε το 2007, ένα κείμενο-γροθιά στα ταμπού και παράλληλα ύμνος στο δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης της σεξουαλικότητας, με γερή πλοκή και πνευματώδες χιούμορ, που έχει ως θέμα το παιχνίδι των δυο φύλων σε μια από τις ανεξιχνίαστες περιοχές του έρωτα, όπου τα όρια του αρσενικού και του θηλυκού μπερδεύονται.

Ένα τρελό παιχνίδι της μοίρας όπου η ερωτική προδοσία, οι τραγελαφικές συμπτώσεις και οι ακραίες καταστάσεις έρχονται να σκιαγραφήσουν μια παράλογη πραγματικότητα.

Πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες υφαίνουν ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι, αναζητούν τις αιχμές τις κοινωνίας μας, κρατούν μια απόσταση ψυχραιμίας και στήνουν ένα πανηγύρι απενοχοποίησης.

Ανατρεπτική διάθεση και καινοτόμα στοιχεία επί σκηνής που θα εντυπωσιάσουν, καλούν το θεατρόφιλο κοινό να παρακολουθήσει τις παραστάσεις που θα ανέβουν από την Τρίτη 10 ως και τη Δευτέρα 16 Μάη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας, με ώρα έναρξης 9 το βράδυ.

 

Ολιγοήμερες διακοπές εν όψει Πάσχα θα κάνει το Θεατρικό Εργαστήρι, το οποίο θα επαναλειτουργήσει το Σάββατο 7 Μάη στο εντευκτήριο του συλλόγου. Η Θεατροπαιδαγωγός κα Χρύσα Αλεξάκη, ξεπερνώντας τον εαυτό της, εργάζεται με τα παιδιά, προετοιμάζοντας τα δρώμενα που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της Ανθοέκθεσης. Η πρώτη παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 8 Μάη και ώρα 8μμ στο πάρκο των καταρρακτών και η δεύτερη την επόμενη Κυριακή 15 Μάη στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

 

Η Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου εύχεται στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, Χρόνια Πολλά και η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει ανάσταση στις καρδιές σας!

 

Δημοσιεύτηκε στις 26 Απριλίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά