Pellanet

Εγκαινιάστηκε η Έκθεση φωτογραφίας του Ραφαήλ Ζουμή και Ποίησης του Δημήτρη Δουρβάνη

 

Ο Εικαστικός Μήνας Μάιος του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος, με την υποστήριξη της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ., συνεχίζεται με έκθεση φωτογραφίας του Ραφαήλ Ζουμή, με την συνοδεία ποιημάτων του Δημήτρη Δουρβάνη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν την Τετάρτη 23 Μαΐου με τον Χρήστο Παλάνη, υπεύθυνο του εικαστικού τμήματος του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» να δίνει το στίγμα της έκθεσης. Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον Ραφαήλ Ζουμή και τον Δημήτρη Δουρβάνη. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Χατζηπέγιος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο που αγκαλιάζει επί 27 συναπτά έτη τον Εικαστικό Μήνα Μάϊο.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως την  Τρίτη 29 Μαΐου, ώρες 18:00-22:00, Σάββατο και Κυριακή πρωινά 11:00 – 13:00 και απόγευμα 18:00-22:00, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα).

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.