Pellanet

Έγκλημα πάθους το μακελειό στην Κρύα Βρύση

Στο νοσοκομείο Γιαννιτσών νοσηλεύονται οι δύο ελαφρά τραυματίες, παππούς και η 22χρονη εγγονή του από το χθεσινό έγκλημα στην Κρύα Βρύση Πέλλας, όπου έχασε τη ζωή της η 69χρονη γιαγιά της οικογένειας.

Πιο σοβαρά τραυματισμένος είναι ο 38χρονος δράστης, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, στη Θεσσαλονίκη.

Όλα ξεκίνησαν μετά τις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο 38χρονος πήγε στο σπίτι των ηλικιωμένων, στο οποίο βρισκόταν και η 22χρονη μαζί με την αδερφή της.

Ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ήταν ερωτευμένος με την 22χρονη, διαπληκτίστηκε με την οικογένεια. Στη συνέχεια αποχώρησε από το σπίτι και λίγο αργότερα, επέστρεψε κρατώντας μια καραμπίνα.

Τότε, άρχισε να πυροβολεί έξω από την οικία. Από τις σφαίρες έχασε τη ζωή της η 69χρονη ηλικιωμένη, η οποία πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα μπήκε μπροστά από την 22χρονη εγγονή της για να τη σώσει. Από τα πυρά του δράστη τραυματίστηκαν ελαφρά ο 74χρονος παππούς και η 22χρονη.

Ο δράστης μετά το αιματηρό περιστατικό τράπηκε σε φυγή. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Λίγο αργότερα ο 38χρονος βρέθηκε τραυματισμένος σε κοντινή απόσταση από την οικία, ενώ πηγές αναφέρουν ότι δίπλα του ήταν και η καραμπίνα. Δεν έχει γίνει γνωστό ο τρόπος και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε.

Το αιματηρό συμβάν εξετάζουν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

 

Δημοσιεύτηκε στις 5 Σεπτεμβρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

16:15 - Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην Ενωτική Οδό Σίνδου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+