Pellanet

Εκδηλώσεις μνήμης στους Γαργαλιάνους

 Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης προς τιμήν του Μακεδονομάχου Καπετάν Άγρα, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας από το Δήμο Τριφυλίας και τους τοπικούς φορείς. Κάθε χρόνο στις εκδηλώσεις συμμετείχαν χορευτικά συγκροτήματα από το Δήμο Έδεσσας, αλλά το πρόβλημα στην προμήθεια καυσίμων λόγω της τραπεζικής αργίας δεν επέτρεψε τη μετάβαση του χορευτικού μας συγκροτήματος. Ο Δήμαρχος Έδεσσας ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα που για ακόμη μία φορά τιμά το Δήμο Έδεσσας ως τον τόπο που μαρτύρησε ο Σαράντος Αγαπηνός ή Καπετάν Άγρας και μίλησε με θερμά λόγια για τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των Δήμων Έδεσσας και Τριφυλίας, αλλά και των τοπικών φορέων των δύο περιοχών, που τις συνδέει άρρηκτα η Ιστορία. Οι εκδηλώσεις μνήμης τόσο στον τόπο που μαρτύρησε όσο και στον γενέθλιο τόπο του Καπετάν Άγρα είναι το μικρότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε έναν ήρωα που έδωσε τη ζωή του για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι.

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

16:29 - Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Πέλλα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν ημεδαπό άνδρα

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους